|
Menu w języku polskim |
| Autor |
Wiadomość |
Chris1333

Preferowany:

|
Wysłany: Wto 28 Gru, 2010 12:09
|
|
|
|
| Mam takie pytanie : Czy mogę stworzyć swoje główne menu gry i w jaki sposób ? |
|
|
|
Angius
Nie wkurzać

Preferowany:

Pomógł: 104 razy Dołączył: 30 Paź 2010 Posty: 1276 Skąd: wROCK
|
Wysłany: Wto 28 Gru, 2010 14:31
|
|
|
|
Najprościej zrobić/ściągnąć nowy styl okienek i grafikę tytułową :)
Jeśli jednak chodzi ci o coś więcej, to polecam to na menu tytułowe i to na menu w grze :) |
|
|
sled

Preferowany:

Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Kwi 2010 Posty: 93 Skąd: Inowrocław
|
Wysłany: Sro 29 Gru, 2010 01:41
|
|
|
|
Chris1333 - tak jak wyżej, a co do sposobu - tradycyjnie - trzeba poszperać w skryptach i nic więcej (ewentualnie czasem jeszcze przekopiować dane obrazki do folderu z grą)
A co do topicu - przyda się na 100%nowym graczom Ayene - dobra robota;-)
I małe sprostowanie - polski maker niema trojana, a jedynie wyświetla go przez sposób w jaki został spolszczony i przeprogramowany (niema triala itp) co pomimo że dobrze nie zostało zrobione idealnie (tak samo są antywirusy co zamiast trojana widzą coś innego lub po prostu nie potrafią tego zidentyfikować) - Poza tym sam Reptile o tym gdzieś wspominał. Miałem je na 2komputerach (Makera PL i normalnego)jednocześnie i NIGDY nie sprawiał mi problemów, a że można używać jednocześnie z rpg angielskim to strata zbytnia nie była^^
Niemniej polecam nowym zaznajomienie się z obiema wersjami makera, a nie poprzestanie tylko na 1... |
|
|
|
|
|