obrażalscy nigdy gry nie kończą (wiem bo sam taki byłem )
zmień fabułę nie całą ale żeby nie plagiatować grałem w tę gre i jest dopracowany system walki ale nie do końca postacie dziwnie się ruszają ale jest w tej grze coś co mnie od niej po 2 sek odepchneło i od razu ją skasowałem ale nie wiem co poprostu popraw system walki zmień fabułe i bosko
Zwykle oceniam tylko fabułę i screeny. Nie ma screenów (chyba, że są dalej w temacie, tylko nie czytałem xd) to ocenię samą fabułę:
RtaMag2 napisał/a:
O Bohaterach
Fabuła rozgrywa się w lesię(lesie, nie lesię)(przecinek) gdzie Lee się obudził i nie wiedział gdzie jest,po chwili znalazł skrzynie w której znalazł ekwipunek by dalej wyruszyć,(kropka) Lee szukał wyjścia (i) natknoł(ął) się na ducha który nie chciał go przepuścić(kropka!) roz(z)łoszczony Lee z(a)atakował Ducha.Lee po drodze zobaczył namiot(, więc) postanowił zajrzeć do niego(kropka!) spotkał tam Jacka, Jack powiedział mu że niedawno przyszedł do niego człowiek(przecinek) który mówił mu to samo, Jack przypuszczał że to bandyci, Lee wyruszył dalej i postanowił szukać człowieka(kropka!) spotkał go w mieście i... (sami sie(ę) dowiecie)
Fabuła... nie wiem o co w niej chodzi, dowiedziałem się tylko tyle, że Lee obudził się w lesie, i że Jack spotkał człowieka. Cytuję:
Cytat:
który mówił mu to samo
Co to samo? bo nie rozumiem?
Ogólnie jak już powiedziałem, fabuła jest nudna, niezrozumiała, pełna błędów. Powtórzenia, brak przecinków, kropek. W lesie napisałeś z ę czyli w lesię. Nie chcę wiedzieć co masz z polaka.
EDITEDITEDIT: Widziałem screeny. Szczerze mówiąc mapping... słaby, nie podoba mi się. Ogólnie lipa, nie sądzę, by ta gra wyszła. Ale pewnie to twój 1-2 projekt.
Po ustaleniu ocen gra nadaje się do kosza i ją usunełem(a raczej format komputera ją usunoł xD), i robię nową lepszą, dziękuję! Temat do usunięcia lub zamknięcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum