Niestety, nie każdy rozumie ideę forów, na których to każdy może się wypowiedzieć i trzeba się liczyć z przeciwnymi zdaniami...
Niestety ta tendencja wzrasta, bo coraz więcej userów rozmaitych forów (po tym, co ja obserwuję) to pokolenie:
1. Biebera (O mOoJ Bo$hE JaKjE T00 $wEetA$hNeee!)
2. JP (Ty k**** p***** jak ci siem k***** morze nje podobaci, jakiś p******* jetes hyba h***!)
3. Emo (Oni mnie nie rozumieją... Idę się pochlastać...)
4. Pseudointeligenci (To azaliż paraboliczne alibi określające metafizyczność bytności owej jakoby gry).
5. Najlepsi (Moie gry som super a wasze do d*py i nie piszće rze to zue jest bo to jest sóper!)
Po dogłębnej analizie wypowiedzi można bez problemu przyporządkować jej autora.
Można również uzyskać prawie 100% pewność, że autor należy do jednej z plag internetu po wychwyceniu ortografów - jeśli jest ich więcej niż 5 na 10 słów to mamy pewność.
Po przejrzeniu wątku raz jeszcze, mogę stwierdzić, iż nasz autor zaczyna transformację w typ piąty z oznakami typu trzeciego.
Mogę wystawić ci receptę na tę chorobę:
- 10 mg dystansu do siebie i swej twórczości, przyjmować po każdym posiłku dwie tabletki
- 100 mg Wikipedii hasła "krytyka"
- 100 mg Wikipedii hasła "konstruktywna krytyka"
Wybaczcie, jeśli kogoś uraziłem, czy coś, ale w drugiej karcie mam otwartego Sadistica i mi się udziela...
Jak ktoś mnie nie lubi,nie lubi moich gier niech wyjdzie z tego działu.
Z twojej wypowiedzi wynika że jeżeli nie podoba się/nie odpowiada komuś twoja gra ty się na niego fochosz i dajesz testu typu:
Mikołaj napisał/a:
...takich jak ty będę ignorował i wogóle nie będe wchodził na ten dział,bo robię grę.
Więc zmieni swoje postępowanie bo inaczej nie będziesz miał tu żadnych przyjaciół a wręcz przeciwnie jeżeli dalej będziesz tak postępował ludzie będą cię ignorować ponieważ już wiedzą że biedny Mikołajek będzie miał na ciebie focha jeżeli opinie o grze jaką się wypowiedziało nie będzie mu pasowała bądź obrazi grę.
Nie mówię nic o polfontach, po prostu pociągnąłem moją wypowiedź na ogólną charakterystykę.
Cytat:
I do tego odnosi się fragment o tym, że "nie piszcie, że to złe".
A ten dział jest o tym, żeby komentować gry innych, że przytoczę fragment z opisu:
Cytat:
Przetestujemy i wystawimy ocenę.
Nie chodzi o to, że nie lubimy ciebie, czy twoich gier, tylko my ją komentujemy. Zrozumże to człowieku, że TO JEST KOMENTOWANIE!!!
Polega na tym, że piszemy co nam się w grze nie podoba i co trzeba poprawić.
Chcesz, żeby twoja gra była dobra? Musisz wiedzieć, co poprawić! Nie powiesz, że twoja gra jest idealna?
Czy twoim zdaniem to jest ideał, wszyscy powinni chylić czoła i nie mają prawa powiedzieć złego słowa? Chcesz, żeby komentarze wyglądały
Cytat:
Ta gra jest SUPER! 9999999999999/10! Stary, sprzedaj ją do CD-Project! Na pewno ją kupią! Jest lepsza od wszystkich Gothiców, Sacredów i Diablo razem wziętych!!!!!!!!!111oneoneone
?
Mam takie pytanie dlaczego pisząc dzieci macie na myśli niedorozwinięte neo które jest plagą internetu? Uwieście czasem jak ide ulicą i widze zachowanie dorosłych ludzi to myśle ,że ewolucja nas niedorobiła Dojrzałość to nie kwestja wieku tylko zachowania
Pomógł: 20 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 421 Skąd: Reykjavik
Wysłany: Czw 03 Mar, 2011 18:17
Cytat:
Wcale tak nie napisałem.
tego co ty robisz nie nazwał bym grą
raczej jakimś pomniejszym projektem, który mógłby cię podszkolić (choć nie wiem czy to robi) bo z twojej strony widzę tylko "fochy"
EvilIllidan, Polecam Ci skończyć dyskusje z nim, może to trwać parę stron więcej a może i dłużej, to nie jest temat do spamu tylko do oceniania projektu, jeśli on się focha i nie czyta ze zrozumieniem niektórych postów może po prostu przestańcie komentować "projektu"... bo jeszcze nie wytrzyma emocjonalnie i zacznie obrażać użytkowników na forum. No sory, ale taka prawda! porażka...
Hej, ludziska. W temacie oceniamy i dyskutujemy na temat projektu lub dema, nie o istocie krytyki czy samym twórcy gry. Następne posty, srsly --> tylko i wyłącznie sensownie, na temat.
Ja od komentarza się wstrzymam, bo imo tego typu projekty (pierwsze, do nauki programu) powinno się zostawiać tylko dla siebie.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 278 Skąd: z Arvorii.
Wysłany: Pią 04 Mar, 2011 19:16
o.O odezwał się co map robić nie umie. Dobra mapki także przyznam są ohydne i wogóle nie przypadają mi do gostu. A pierwszy post był niejakim Sarkazmem . I nie rozśmieszaj mnie. Opis i fabuła nie są wcale takie dobre.
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lut 2011 Posty: 73 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro 09 Mar, 2011 20:01
Ach, wy to lubicie się nad moim rówieśnikiem znęcać jednak XD
wiem, wiem, on wam daje do tego powody.
Mapki?
Jeszcze nie jest tak źle! Poczytaj na twierdzy trochę, ja tam zaczynałam ;)
Mnie to dziwnie wygląda:
Pooglądaj sobie mapki w grach innych użytkowników, nawet moją (reklama! Marauna: Serce Bogini - zobacz!).
Fabuła? Może być! Tylko doprecyzuj --jakiś bohater, jakaś wioska--
Daj grę do przejścia przyjaciołom. Dowiedz się, czego brakuje itd. Gdy stworzysz grę... hm, prawie idealną - daj ją nam, a przynajmniej demo.
Trzymaj się tej fabuły, jakakolwiek ona nie jest, może zrobisz kilka pobocznych questów?
Za miesiąc albo dwa zobaczysz, jak bardzo się poprawiłeś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum