NiezĹe CrasheR, :D Jak to ja bym rysowaĹ to narysowaĹ bym to milion razy gorzej :P Nie umiem rysowaÄ
________________________ JeĹli pomogĹem, daj
Spoiler:
POMĂGĹ
Uwielbiam siÄ bawiÄ na zdarzeniach w VX-ie... WiÄc jeĹli masz jakieĹ pytanie jak coĹ zrobiÄ na zdarzeniach to napisz. JeĹli bÄdÄ wiedziaĹ to odpowiem
Wiadomo, Ĺźe nowe wyglÄ dajÄ lepiej. WĹoĹźyĹem duĹźo pracy w naukÄ przez te 2 lata :P
EDIT:
Najnowszy rysunek. Wykonany wczoraj, ale cienie pojawiĹy siÄ dopiero dziĹ xd
EDIT2:
Tym razem rysunek na ktĂłrym widnieje Kakashi Hatake. Nie jest Ĺwietny, ale wydaje mi siÄ, Ĺźe jest na tyle przeciÄtny, iĹź moĹźe zostaÄ pokazany :)
DodajÄ jeszcze jednÄ starszÄ prackÄ, a mianowicie z wakacji. Jak moĹźna zauwaĹźyÄ jest na niej kilka bĹÄdĂłw, ale wydaje siÄ generalnie ok xd
Pomógł: 6 razy Dołączył: 19 Gru 2012 Posty: 81 Skąd: Masz taki nr. IQ ?
Wysłany: Nie 27 Sty, 2013 20:57
Prace sÄ Zaje%$#^e chciaĹbym tak rysowac jak ty ale ja nie mam takiego talentu i bym chyba nie wyrobiĹ siedzieÄ przy zabawie oĹĂłwkiem z 2/3h a potem jeszcze te cieniowanie :X
Niestety, padĹ mi komp z Projektami, wiÄc przez pewien czas niestety nici z ProjektĂłw :C
Jak nie jest super, jak jest? Jakiego oĹĂłwka uĹźywasz?
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Ĺadnee *-*
Ja nie lubiÄ B6 . ;O
Nwm czemu .
Ja sama uĹźywam HB, H, B(tak do 3, nie wyĹźej xD) i tajemniczy czarny oĹĂłwek ktĂłry dostaĹam od mamy jakoĹ póŠroku temu, ale nie jest podpisany, chociaĹź jest fajny. ^^
TeĹź siÄ pochwalÄ swoim anty-talentem ;C :
Przepraszam za jakosc ale robione kotletem ._.
ByĹam zbyt leniwa Ĺźeby skanowac . :o
Rysowane wczoraj . :c
No, brawo! Rysunki sÄ Ĺwietne.
Sam teĹź rysujÄ.
DuĹźo ÄwiczyĹeĹ zanim wypracowaĹeĹ sobie takÄ kreskÄ? (tak... z czystej ciekawoĹci :D )
________________________ Najbardziej boimy siÄ nie tego, Ĺźe jesteĹmy do niczego.
Najbardziej boimy siÄ tego, Ĺźe jesteĹmy potÄĹźni ponad miarÄ.
To nasza jasna – a nie ciemna – strona nas przeraĹźa.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 173 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 25 Mar, 2013 21:53
Moi znajomi bardzo siÄ interesujÄ takimi obrazkami, lecz nie wiem co w tym takiego ciekawego, lecz nie mĂłwiÄ Ĺźe sÄ zĹe jestem po prostu neutralny ;P. A mam pytanie: Rysujesz dla hobby czy jakiĹ inny nie dyskretny powĂłd? :)
RysujÄ, bo po prostu lubiÄ. Dodatkowo pozwala mi siÄ to uspokoiÄ.
[ Dodano: Nie 31 Mar, 2013 13:28 ]
Praca konkursowa.
Nie chciaĹem rysowaÄ zwyczajnej postaci z Dragon Ball, gdyĹź robiÄ to na co dzieĹ, dlatego stwierdziĹem, Ĺźe ubiorÄ Goku w strĂłj Laharla oraz Uekiego ^^
Spoiler:
Lekko poprawiona wersja:
[ Dodano: Pon 01 Kwi, 2013 21:31 ]
Co powiecie o Goku Super Saiyan God z najnowszego filmu Dragon Ball Z Wojna BogĂłw? Skan wyszedĹ za jasny i nie widaÄ w ogĂłle kolorĂłw twarzy -_-
Spoiler:
[ Dodano: Wto 02 Kwi, 2013 13:06 ]
Kolejna praca, tym razem Vegeta ze skanerem mocy ^^ It's Over 9000!!!!!!!!!
Spoiler:
[ Dodano: PiÄ 05 Kwi, 2013 15:04 ]
Jako, iĹź jestem dziwny postanowiĹem narysowaÄ mojego przyjaciela, pierwszy raz rysowaĹem prawdziwÄ osobÄ, efekt nie jest najlepszy.
Spoiler:
[ Dodano: Sob 06 Kwi, 2013 17:41 ]
Co powiecie o tej zmianie?
Pomógł: 13 razy Dołączył: 02 Lip 2010 Posty: 131 Skąd: z Polski
Wysłany: Nie 07 Kwi, 2013 13:50
Cytat:
Co powiecie o tej zmianie?
Jak na 3 lata nie widzÄ Ĺźadnego progresu miÄdzy tymi rysunkami, sorry. RĂłwnie dobrze 3 lata temu mogĹeĹ teĹź rozmazaÄ oĹĂłwek na obrazku i byĹoby identycznie. I tutaj nasuwa mi siÄ pytanie: JeĹźeli masz zapaĹ i czÄsto rysujesz i siÄ starasz to czemu nie widaÄ efektĂłw? MoĹźe sprĂłbuj innych technik rysowniczych i oglÄ daj na yt jak inni rysujÄ .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum