Dodatkowe informacje:
1. Wklej skrypt nad "Main" w Edytorze Skryptu.
2. Reszta instrukcji znajduje siÄ w treĹci skryptu.
3. Grafiki znajdujÄ siÄ w demo.
3. Od czasu do czasu korzystaĹem z translatora, wiÄc za bĹÄdy przepraszam.
odpowie ktoĹ czy siÄ przyda i jest dobrze przetĹumaczone? Bo nie wiem czy coĹ Ĺşle nie zrobiĹem :)
Ĺšle gdyz ja nic nie rozumiem podaĹeĹ link do jakiejĹ stronki.Nie mogÄ pobrac demo przez
co bÄdÄ c poczÄ tkujÄ cym skrypterem nie wiem jakÄ grafikÄ miaĹbym wykonaÄ(Ba i tak bym nie umiaĹ) nie ma linku do dema i nic nie mogÄ zrobiÄ!
MrDawnok, nie mogÄ podaÄ linku do dema, poniewaĹź autor Ĺźyczy sobie, aby przekierowywaÄ wszystkich na gĹĂłwnÄ stronÄ. JeĹli by byĹo inaczej to demo byĹoby zamieszczone.
Skoro jego strona nie dziaĹa tak jak powinna, to autor sam jest sobie winny. Zapodaj linka.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Maj 2010 Posty: 106 Skąd: GdaĹsk
Wysłany: Sob 30 Cze, 2012 12:03
shymzo napisał/a:
Mi teĹź wszystko dziaĹa. Mam za to inny problem. Powie mi ktoĹ jak zrobiÄ kolorowe ĹwiatĹo, bo z instrukcji nie za wiele rozumiem.
W folderze "Lights" masz obrazki ĹwiateĹ, bierzesz np. "light.png" otwierasz w jakimĹ gimpie czy PS i zmieniasz kolor. PamiÄtaj, Ĺźe kolor zawsze musi byÄ odwrotnoĹciÄ czyli np. jak chcesz osiÄ gnÄ Ä czerwone ĹwiatĹo, obrazek robisz niebieski.
Draken, o czym ty mĂłwisz? czÄĹÄ strony, ktĂłra ciÄ interesuje, ma odnoĹnik po angielksu: "english scripts & stuff", tam w kaĹźdym razie jest ten skrypt... -_-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum