Wysłany: Sro 06 Lut, 2013 21:24
[Poszukiwany]Team - Gra Online
Witajcie moi drodzy
Po długiej nieobecności na ultimie postanowiłem zabrać się za projekt online. Jak na pewno kilka osób zauważyło, kręcą mnie skrypty online. Nie wyrażałem się zbyt często w VX, chociaż był to pierwszy maker, jaki pobrałem. Niektórzy słyszeli o dawnym projekcie online na XP, z którego oficjalnie zrezygnowałem. Nie oznacza to jednak, że kończe z makerami. Jedynie brak motywacji i znudzenie XP pogrążyło tamten projekt. Chciałbym więc rozpocząć nowy rozdział - tym razem w VX.
Przejdźmy do rzeczy.
Zabieram się za grę online na VX, jednak sam nie podołam. Tym razem potrzebuję wsparcia. Jeżeli ktokolwiek chcę przyczynić się do projektu, ma ciekawe pomysły może dołączyć do teamu.
Kogo potrzebuję ? Koordynator zastępca (0/1)
Na to miejsce może dostać się jedna z osób, która będzie w teamie.
Grafik (0/2)
To musi być na prawdę dobra osoba w swoim fachu. Zgłoszeniem może być np. autorski Charset.
Mapper (0/3)
Zgłoszenie to screen mapki (najlepiej, aby były na podstawowych tilesetach).
Skryba (0/2)
To ogólny pisarz i scenarzysta. Najlepiej, gdyby znał podstawy języka polskiego
Skrypter (0/1)
Osoba zajmująca się skryptami, wystarczą podstawy ruby (nie musi umieć pisać skryptów, wystarczy, że potrafi je naprawić itp. )
PS. Praca nad projektem rozpocznie się, gdy zbierzemy pełny team.
Zgłoszenia - w tym temacie
Więcej informacji - PW
Jeżeli zły dział, proszę o przeniesienie.
Pozdrawiam i liczę na zgłoszenia
Spoiler:
Stary post
Witajcie moi drodzy
Po długiej nieobecności na ultimie postanowiłem zabrać się za projekt online. Jak na pewno kilka osób zauważyło, kręcą mnie skrypty online. Nie wyrażałem się zbyt często w VX, chociaż był to pierwszy maker, jaki pobrałem. Niektórzy słyszeli o dawnym projekcie online na XP, z którego oficjalnie zrezygnowałem. Nie oznacza to jednak, że kończe z makerami. Jedynie brak motywacji i znudzenie XP pogrążyło tamten projekt. Chciałbym więc rozpocząć nowy rozdział - tym razem w VX.
Przejdźmy do rzeczy.
Zabieram się za grę online na VX, jednak sam nie podołam. Tym razem potrzebuję wsparcia. Jeżeli ktokolwiek chcę przyczynić się do projektu, ma ciekawe pomysły może dołączyć do teamu.
Kogo potrzebuję ?
Koordynator zastępca
Na to miejsce może dostać się jedna z osób, która będzie w teamie.
Grafik (0/2)
To musi być na prawdę dobra osoba w swoim fachu. Zgłoszeniem może być np. autorski Charset.
Mapper (0/3)
Zgłoszenie to screen mapki (najlepiej, aby były na podstawowych tilesetach).
Skryba (0/2)
To ogólny pisarz i scenarzysta. Najlepiej, gdyby znał podstawy języka polskiego
Skrypter (0/1)
Osoba zajmująca się skryptami, wystarczą podstawy ruby (nie musi umieć pisać skryptów, wystarczy, że potrafi je naprawić itp. )
Tłumacz (0/1)
Odpowiedzialne stanowisko . Kilka skryptów jest w obcych językach, więc musi ktoś się nimi zająć.
Wysłany: Pią 08 Lut, 2013 21:55
Żart ? Chciałabyś :C
Mam zamiar dociągnąć projekt do końca, choćby na leżąco
W poprzednich projektach miałem problemy ze skryptami i ... z koordynacją grupy. Każdy robił swoje "raz na jakiś czas" . . .
Ja z chęcią zabiore się za mapki ;) Mam wystarczająco bujną wybraznie, i wieleee mapek w głowie ;D Moge pomóc tez finansowo ;) Twój Projekcik, pozapraszam kolegów którzy z chęcią przetestują gierke
Grafik do usług. Już jakiś czas rozglądam się za jakimś team'em.
Przykładowe arty? - Priv :D
(W chwili obecnej jestem w kafejce internetowej i nie mam żadnych zasobów)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum