PoszukujÄ:
- Tilesetu, na ktĂłrym jest jakaĹ oblodzona wieĹźa, lub po prostu wieĹźa, zaleĹźy mi na tym Ĺźeby tereny byĹy ĹnieĹźne, jakieĹ gĂłry, coĹ w ten deseĹ. Taka "Lodowa forteca".
- Postaci wykonujÄ cych typowo codzienne czynnoĹci, jak przygotowywanie obiadu, pranie, czy praca na polu, tak Ĺźeby moĹźna byĹo z tego animacjÄ zrobiÄ.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 173 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 15 Lip, 2010 12:09
Cytat:
- Postaci wykonujÄ cych typowo codzienne czynnoĹci, jak przygotowywanie obiadu, pranie, czy praca na polu, tak Ĺźeby moĹźna byĹo z tego animacjÄ zrobiÄ.
Chodzi ci min. o coĹ takiego?
Spoiler:
EDIT:
A tu masz pranie:
Spoiler:
JeĹli chcesz wiÄcej innych rzeczy to wejdĹş na link w moim podpisie i wgraj plik ; P.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 173 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 15 Lip, 2010 12:18
A jeĹli chodzi o ten Plik to w Pliku powinieneĹ znaleĹÄ jeszcze kilka fajnych animacji: Kowala(tĹucze miecz xD), wiedĹşme z kotĹem i coĹ jeszcze.
Jest tam coĹ wspĂłlnego z Lodem, moĹźe siÄ Przyda.
Pozdrawiam
________________________ PadĹ mi laptop ... wszystko, RPG Maker i projekty, wszystko siÄ skoĹczyĹo. Nie bawiÄ siÄ juĹź w RPGM'a, Zmieniam wizerunek.
Nowa strona, szukam tĹumaczy, edytorĂłw, korektorĂłw i HTMLowcĂłw ! :D
Wielkie dziÄki Mangekyou, ale ja szukam konkretnie takiego zamku. Tak czy inaczej dziÄki, tileset ktĂłry podaĹeĹ przyda mi siÄ tak czy inaczej. ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum