O co chodzi:
Tak! Pakit Racing 2 publiczne! Teraz moĹźecie zagraÄ w drugÄ czÄĹÄ!
Trzecia wyjdzie kiedy? nie powiem. aha, ciekawoĹÄ to 1 stopieĹ do piekĹa!
Jakby usunÄli dajcie znaÄ
________________________ po co to kopiujesz? ;d
Spoiler:
Fakty:
1.Widzisz mĂłj podpis
2.JesteĹ w internecie
3.Czytasz
4.Siedzisz przy komputerze
5.JesteĹ na UltimaForum
6.TwĂłj nick to Gość
kiedys tu bylo fajniej... coz gospoda rma forever
chwala tym ktorzy nadal robia w 2k
MĂłgĹbyĹ opisaÄ dokĹadniej grÄ. Bo nie kaĹźdy graĹ w 1 czÄĹÄ.
No ale ja graĹem w 1 czeĹÄ ale znudziĹÄ mi siÄ bo trza byĹo zbieraÄ te punkty i gra robiĹa siÄ monotonna
a druga czÄĹÄ bÄdzie taka sama
PomysĹ moĹźe i fajny, ale ze strony graficznej to wyglÄ da zwyczajnie brzydko. NiektĂłre poziomy sÄ wykonane ciekawie, ale niektĂłre sÄ albo banalnie proste, albo za trudne.
WygraĹem kampaniÄ(2 etapy wow) i 3 poziomy z wyĹcigĂłw na czas, nie chcÄ mi siÄ robiÄ ich kilkanaĹcie razy, Ĺźeby zdobyÄ pkt potrzebne do dalszych etapĂłw. ; /
Generalnie mam podobne wraĹźenia co noruj. ZnĂłw pojechaĹeĹ po najmniejszej linii oporu zmuszajÄ c gracza do wielokrotnego przechodzenia plansz, chociaĹź zwrĂłciĹem Ci juĹź na to poprzednio uwagÄ. Inna sprawa gdyby to byĹo jakoĹ fajnie wykonane, nieoczekiwane posuniÄcia przeciwnika, wiÄkszy dynamizm. OdpaliĹem raz i nie zanosi siÄ, Ĺźebym zrobiĹ to po raz kolejny.
PomysĹ fajny wykonanie(jak zwykĹa mawiaÄ nasza polonistka Maria MyÄka)Takie ĹO grafika bĹagam niekaĹź mi tego oglÄ daÄ co tak trudno znaleĹşÄ tilesets i chary aut?
Nic nie zmieniĹeĹ w tej grze. Tylko gorsze kolory grafiki.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum