FabuĹa:
Mag imieniem Thor ĹźyĹ w starym domu w Ĺrodku miasta, caĹkiem sam. EksperymentowaĹ tam, tworzyĹ róşne mikstury i wywary. Lecz pewnego dnia postanowiĹ stworzyÄ miksturÄ majÄ cÄ na celu dodanie siĹ, caĹkowitej przemianie. Niestety mikstura nie do koĹca siÄ udaĹa. ZamieniĹa go w potwora, podobnego nieco do rycerza, ktĂłrego zadaniem jest niszczyÄ. Teraz musi odnaleĹşÄ antidotum, ktĂłre go odczaruje i przywrĂłci dawnÄ postaÄ.
Skrypty:
Alchemia
CBS(?) (nie wiem jak siÄ to nazywa xD)
HUD
Statystyki co poziom
HUD ekwipunku
CMS
AMS
Screeny:
Spoiler:
Ostatnio zmieniony przez Lartarin Sro 18 Sie, 2010 12:57, w całości zmieniany 2 razy
Mapping dobry. PozapeĹniaj wolne miejsca.
Title fajny. Ciekawie zrobiony. Taki mroczny.
ĹwiatĹo - zrobisz trochÄ dla mnie??
OgĂłlnie 7,5/10
Rob dalej i powodzenia.
Pzdr.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
title jest z neta, napis zrobiĹem sam
ĹwiatĹo - nie ja robiĹem, zrobiĹ mi ktoĹ z rmxp.pl ;] takĹźe tam siÄ zgĹaszaÄ, jest tam sporo obcykanych w grafice uĹźytkownikĂłw
MomoMarcin - pewnie bÄdzie, ale trochÄ bÄdziesz musiaĹ poczekaÄ ^^ nie robiÄ czÄsto tego projektu, mapkÄ na dzieĹ moĹźe nawet póŠmapki, bo nie mam czasu, tzn trochÄ mam ale na siĹÄ szkoda robiÄ bo nici z projektu wyjdzie robionego na siĹÄ. TakĹźe jeĹźeli demko bÄdzie to za jakiĹ dĹugi czas :P
ByĹ mĂłgĹ mi wysĹaÄ poĹwiatÄ?
JeĹli tak to bÄdÄ wdziÄczny.
[ Dodano: Sob 08 Maj, 2010 15:38 ]
Gra Ĺadna i trzeba trochÄ poczekaÄ na demo mam nadzieje Ĺźe zrobisz.
________________________ http://www.poomoc.pl/
Kilka klikniÄÄ a pomoĹźesz innym!
Czy naprawdÄ to jest duĹźa strata czasu?
W ten sposĂłb pomoĹźesz innym!
zrobiÄ, ale mam jakieĹ 15 map, na razie pracujÄ trochÄ nad takimi duperelami jak robienie ikonek do przedmiotĂłw, zbroi itp, a to mi trochÄ czasu zajmuje
Bardzo ciekawa gra mam nadzieje Ĺźe niedĹugo bÄdzie demo.
Mapping- 10/10
FabuĹa- 9/10
Skrypty- 10/10
OgĂłlnie- 9.66../10
________________________ Z ogromnÄ przyjemnoĹciÄ przedstawiam wam stronÄ, pierwszych zapisĂłw do Alpha CBT Fenix OnLine !! www.fenixonline.pun.pl =D
Mamy nadziejÄ Ĺźe nasza gra przypadnie wam do gustu i powitacie jÄ z otwartymi rÄkoma :>
Ja bym wstawiĹ mapkÄ, na ktĂłrej dla odmiany jest kolorowo, Ĺźeby krajobraz nie zbrzydĹ. Ale ogĂłlnie dajÄ 9/10 za mapki. SÄ caĹkiem zapeĹnione, kaĹźda wyglÄ da nieco inaczej.
Za fabuĹÄ dajÄ 10/10, mimo Ĺźe motyw rycerza jest ograny, to sposĂłb jego wykorzystania jest oryginalny i podoba mi siÄ. :P
Nie do koĹca podoba mi siÄ HUD, ale bardzo podoba mi siÄ za to ten napis z LVL'em. Ĺadnie wykonane. Skrypty wybrane dobrze, ale nie przesadzone. 9/10 :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum