Ja tam bym na twoim miejscu nie wybraĹ Ĺźadnego...
Title 1:
JakoĹ nie pasuje napis tÄ czcionkÄ , i tym kolorem:[ I te batlersy jakieĹ porozpikselowane:D...
Title 2:
TĹo nie pasuje wogĂłle nie pasuje, napisu nie widaÄ... I to samo co powyĹźej...
Rady:
ĹciÄ gnij sobie jakÄ Ĺ ozdobnÄ czcionkÄ np."Galileo" i wpakuj do C:Windows:Fonts.
I nie uĹźywaj postaci z RTP za kaĹźdym razem... Bo jeszcze nie widziaĹem u ciebie Titla,avatara i sygny bez postaci z RTP VX... TeĹź kiedyĹ taki byĹem, Ĺźe wolaĹem sobie oszczÄdziÄ trudu z usuwaniem tĹa, ale uwierz mi...NIE WARTO! Wpisz se w google np. Knight render i juĹź masz ekstra postacie bez tĹa...
Pozdro JasiekRPG
Jak dla mnie to to jest badziew, tĹo sĹabe i spamowanie postaciami ile wlezie
"-O, dam na title 8 postaci, bÄdzie wyglÄ daĹo zarÄ biĹcie!" xD
Nie bÄdzie.
I jeszcze istne WTF jak na napis patrzÄ O.o
FilipsO1999 - nie jest Ĺşle, ale poÄwicz jeszcze, popracuj nad napisem i tĹem. :P
No i nie rozstawiaj tak tych postaci, chyba Ĺźe one wszystkie sÄ gĹĂłwnymi postaciami w grze> :P
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Maj 2010 Posty: 60 Skąd: WrocĹaw
Wysłany: Pią 23 Lip, 2010 13:50
hmm moim zdaniem sÄ Ĺadne ale lepiej by byĹo gdybyĹ stworzyĹ wĹasne tĹo a nie standardowy deseĹ GIP-a tutoriale sam korzystam z tej strony efekty widaÄ poniĹźej nie tylko to zrobiĹem ale sie chce siÄ chwaliÄ jak siÄ otworzy spoiler co prawda nie sÄ to jakieĹ tĹa ale fajne animacje. tu sÄ tutoriale tĹa polecam stronkÄ doĹźo siÄ z niej nauczyĹem POLECAM
________________________ ''Non omnis moriar'' ''Cogito ergo sum''
Yoroi, mojÄ wĹasnÄ sygnÄ przeciw mnie?!
Nie no, ale mĂłgĹ siÄ bardziej postaraÄ, bo tĹo zbyt monotonne jest, bo ja wiem, daĹby jakiĹ las... chwila, mam coĹ takiego! robi za battle bg :D
zrĂłb z tego tĹo, moĹźe bÄdzie dobrze :D
http://usui.moo.jp/rpg_tukuru.html gdzieĹ tutaj to chyba znalazĹem... :P
[ Dodano: PiÄ 23 Lip, 2010 22:59 ]
PS nie naduĹźywaj postaci :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum