Zamknięty przez: Ayene Pon 20 Wrz, 2010 21:40 |
ABS i problem z mapÄ
|
| Autor |
Wiadomość |
artekwnc

Preferowany:

|
Wysłany: Nie 12 Wrz, 2010 22:15
|
|
|
ABS i problem z mapÄ
|
1 - Szukam kogoĹ skorego do pomocy, posiadajÄ
cego gg i bÄdÄ
cego na nim dosyÄ czÄsto. Chodzi o pomoc przy skrypcie XAS ABS(chyba Ĺźe macie pomysĹ na inny ABS - dostosuje siÄ :)). MiaĹbym pewnie pare pytaĹ i róşne problemy ;p ChÄtni pisaÄ, jak nikt siÄ nie znajdzie bÄde pytaÄ tutaj ;/
2 - Mam problem z mapÄ
- ustawiĹem te krzyĹźyki i kĂłĹeczka Ĺźe np po dachu nie da siÄ chodziÄ itp. a i tak da siÄ po wszystkim ĹaziÄ! Problem dotyczy tej jednejmapki - zna ktoĹ przyczyne? |
|
|
|
R.I.P.

Preferowany:

Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 173 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 05:53
|
|
|
|
| Cytat: | | 2 - Mam problem z mapÄ
- ustawiĹem te krzyĹźyki i kĂłĹeczka Ĺźe np po dachu nie da siÄ chodziÄ itp. a i tak da siÄ po wszystkim ĹaziÄ! Problem dotyczy tej jednejmapki - zna ktoĹ przyczyne? |
Tilesety > twĂłj tileset > pierwszeĹstwo > <Gwiazdka>5 (Ustaw by dach byĹ zawsze pierwszy. czyli to 5) |
|
|
|
artekwnc

Preferowany:

|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 08:27
|
|
|
|
Ale nie chodzi o sam dach, daĹem tylko przykĹad- po prostu po wszystkimda siÄ chodziÄ.
[ Dodano: PiÄ
17 Wrz, 2010 16:07 ]
OdĹwieĹźam... MoĹźe macie propozycje innego ABS? |
|
|
|
FilipsO

Preferowany:

Ranga RM:

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2010 Posty: 236 Skąd: z nikÄ
d
|
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2010 19:37
|
|
|
|
ProponujÄ ABS-a wykonaÄ na zdarzeniach, Mr.Mo albo mojego wĹasnego WyĹlÄ jak chcesz. |
________________________ 89% graczy uwaĹźa, Ĺźe najwaĹźniejsza jest grafika.
JeĹli naleĹźysz do pozostaĹych 11% wklej to do swojego podpisu.
Moja Gra MMORPG Erathia:
 |
|
|
|
kamillo112

Preferowany:

|
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2010 19:43
|
|
|
|
Pewnie masz polskiego Maker'a.
JeĹźeli tak to czasami tak siÄ robi masz wszystko dobrze ustawione a moĹźesz ĹaziÄ po wszystkim.
ZrĂłb nowÄ
mapÄ z tym samym Tilesetem i jeĹźeli bÄdzie wszystko ok to znaczy Ĺźe to wina polskiego Maker''a.
A ten ABS jest chyba jednym z najtrudniejszym w opanowaniu. Ja sam chciaĹem zrobiÄ z nim
grÄ ale sobie nie poradziĹem bo trza byĹo zrobiÄ specjalne chary do tego ABS'a. WiÄc radzÄ ci przenieĹÄ siÄ na prostszego np. Mr. Mo ABS |
|
|
|
artekwnc

Preferowany:

|
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2010 19:53
|
|
|
|
| Kamillo mylisz siÄ ;] UĹźywam eng wersje, ale dobra juĹź nie waĹźne naprawiĹem bĹÄ
d - pobawiĹem siÄ "biaĹÄ
farbkÄ
"i juĹź git ;] A co do tego ABS FilipSo moĹźesz podesĹaÄ chÄnie zobaczÄ jak siÄ prezentuje. |
________________________ Quantino |
|
|
|
|
|