Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2010 Posty: 236 Skąd: z nikÄ d
Wysłany: Nie 31 Paź, 2010 08:27
Warhammer & LOTR Forum
Witajcie! Gracie w lotra lub w warhammera? Chcecie znaleĹÄ gracza w swojej okolicy
, poczytaÄ o malowaniu, umĂłwiÄ siÄ na turniej itp?
To forum dla was!
A jak chcecie kupiÄ figurki to zapraszam tu:
________________________ 89% graczy uwaĹźa, Ĺźe najwaĹźniejsza jest grafika.
JeĹli naleĹźysz do pozostaĹych 11% wklej to do swojego podpisu.
Moja Gra MMORPG Erathia:
Ostatnio zmieniony przez Lartarin Pon 01 Lis, 2010 14:31, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Nie 31 Paź, 2010 11:10
Ono akurat to betatest aby sprawdziÄ czy duĹźo osĂłb gra.
Jak zarejestruje siÄ 20 osĂłb to kupiÄ domenÄ .pl.
PS: KtoĹ tu w lotra lub warhammera gra?
PPS: Pakitos, to forum ma wiÄksze szanse powodzenia
poniewaĹź w necie sÄ zaledwie 2 takie fora (jedno pada).
Wysłany: Pon 01 Lis, 2010 08:11
Nie wiem PaKiTos, spĂłjrz na forum mitrila; jest tam masa osĂłb, jedyne z for o grach figurkowych, ktĂłre nie pada. Przyda siÄ chyba trochÄ wiÄcej, nie? JeĹźeli coĹ siÄ z nim stanie, padnie... ZresztÄ tam nie ma wielu ciekawych rzeczy
Wysłany: Pon 01 Lis, 2010 13:04
PaKiTos, naprawdÄ jesteĹ bez sensu, zaĹmieciĹeĹ forum, zhakowaĹeĹ konto FilipsO. JesteĹ ĹwiniÄ . Wiem, Ĺźe i tak tym nic nie zmieniÄ, ale to prawda. Za chwilÄ napiszesz coĹ tutaj typu"nic mi nie zrobisz" albo "cicho". Mnie coĹ takiego nie obchodzi. JesteĹ strasznie gĹupi. JuĹź, no wyzywaj mnie, jak na forum od gejĂłw, gĹupoli i innych, proszÄ bardzo, wĹamuj siÄ na moje konto proszÄ bardzo, napisz masÄ gĹupich postĂłw jak juĹź siÄ wĹamiesz, proszÄ bardzo, ja i tak zawsze bÄdÄ wiedziaĹ jaki ty jesteĹ gĹupi i na przyszĹoĹÄ wiedziaĹ, Ĺźe nie warto siÄ zadawaÄ z takimi goĹÄmi jak ty. JesteĹ ĹwiniÄ , idiotÄ i kim tam jeszcze mi przyjdzie na myĹl. MoĹźesz mnie uwaĹźaÄ za niĹźszego od siebie, za idiotÄ, proszÄ bardzo, tylko pomyĹl: kto tu jest idiotÄ ?
________________________ PowrĂłt z zaĹwiatĂłw!
Nowy projekt na VX! Ĺwiat Agrodii: Tajemnica Smoczej Magii!
Forum to nie miejsce na takie kĹĂłtnie - moĹźecie obrzucaÄ siÄ wyzwiskami na gg. Jakkolwiek zachowuje siÄ PakiTos, pamiÄtajcie Ĺźe zawsze moĹźna to zaĹatwiÄ inaczej niĹź kĹĂłtniÄ 'nie bo ty'.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum