| Ogłoszenie |
Administracja Forum
|
Zamknięty przez: Ayene Wto 25 Sty, 2011 14:40 |
ABS |
| Autor |
Wiadomość |
Pepczak

Preferowany:

|
Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 13:33
|
|
|
ABS
|
Witam. Jestem nowy na UltimaForum, ale o RPG Makerze coĹ tam wiem. JednakĹźe chciaĹem do swojej gry dodaÄ ABS ktĂłry oprĂłcz walki mieczem, strzelania z Ĺuku, obrony tarczÄ
, miaĹby takĹźe moĹźliwoĹÄ uĹźywania umiejÄtnoĹci, pokazywaĹ paski HP i SP oraz pokazywaĹ zadawane przeze mnie obraĹźenia i przez przeciwnika z ktĂłrym walczÄ. Lecz problem polega na tym, iĹź kaĹźdy ABS jaki znalazĹem, nie dziaĹaĹ. Czy to Mr. Mo, czy to Xas, czy Blizz, nic nie dziaĹa. A bĹÄ
d polega na tym, Ĺźe gdy wklejÄ skrypti uruchomiÄ grÄ to wyskakuje bĹÄ
d, mĂłwiÄ
cy Ĺźe jest coĹ Ĺşle napisane w jakiejĹ linijce. Kiedy go poprawiÄ, znĂłw wyskakujÄ bĹÄ
d o innej linijce. I tak jest caĹy czas. Nawet pewien "Prosty ABS" (link: http://www.rmxp.pl/index.php?topic=4175.0 ) mi nie dziaĹaĹ. WiÄc proszÄ o pomoc w usuniÄciu bĹÄdu, lub podaniu jakiegoĹ pomocnego poradnika jak zrobiÄ ABS na zdarzeniach, ale z umiejÄtnoĹciami. Z gĂłry dziÄkujÄ i ĹźyczÄ wszystkim uĹźytkownikom zdrowych, wesoĹych i pogodnych ĹwiÄ
t i wielu udanych projektĂłw.
P.S: MĂłj Rpg Maker to RPG Maker XP (oryginalny a nie PL) |
|
|
|
Avara

Pomogła: 32 razy Dołączyła: 15 Gru 2010 Posty: 331 Skąd: ĹĂłdĹş
|
Wysłany: Sob 25 Gru, 2010 02:24
|
|
|
|
| JesteĹ tu nowy, ale wypadaĹoby przeczytaÄ regulamin, albo chociaĹźby spojrzeÄ na istniejÄ
cy tu podziaĹ dyskusji. Admini albo przeniosÄ
TwĂłj temat do RPG Maker XP > Pomoc lub RPG Maker XP > ProĹby i zamĂłwienia albo zwyczajnie go usunÄ
. ZwrĂłÄ na to uwagÄ nastÄpnym razem ;) |
|
|
|
Pepczak

Preferowany:

|
Wysłany: Sro 19 Sty, 2011 18:29
|
|
|
|
Czy wszyscy ultimowicze zapadli w sen zimowy ? |
________________________ OTHODZEM NIE LUBIEM!1PAAPA |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |