Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 173 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 13 Lip, 2010 22:58
Plik R.I.P. dla www.ultimateam.pl
Witam chce wam ofiarowaÄ Plik z Battlersami i Face'ami, tylko dla www.ultimateam.pl , proszÄ o powiadomienie mnie jeĹli bÄdziecie chcieli ten plik rozpowszechniÄ na innych forach lub stronach www, poniewaĹź nie chce Ĺźeby nikt oprĂłcz nas nie miaĹ dostÄpu do tych danych, jeĹli zgodzÄ siÄ na Rozpowszechnienie dla UĹźytkownika tego forum, ten uĹźytkownik bÄdzie mĂłgĹ wysĹaÄ ten plik na róşne strony od Download , myĹlÄ Ĺźe to co wam wyĹle spodoba siÄ jak mnie to i wam , Pozdrawiam R.I.P.
EDIT:
Chce po informowaÄ Ĺźe bÄdÄ robiÄ Update'y z Plikiem i bÄdÄ dodawaÄ nowe pliki czyli zwiedzajcie ten wÄ tek to moĹźe znajdziecie róşne Update np. dodanie Charakter list itp.
wszelkie informacje na temat Update pliku zostanÄ tu dodane
14/lipiec/2010dzisiaj koĹo godziny 14-16 dodam nowe Charaktery do Pliku min. Charsety z Margonem.
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010 09:16
radek02 napisał/a:
Cytat:
14/lipiec/2010 dzisiaj koĹo godziny 14-16 dodam nowe Charaktery do Pliku min. Charsety z Margonem.
z tego co wiem , Margonem zabrania sobie rozpowszechnianie plikĂłw graficznych .
Te pliki nie sÄ z Oficjalnej strony Margonem czyli nie Ĺamie praw autorskich gdy mam je z innej strony niĹź Margonem, a w ogĂłle nie wiesz o jakie pliki chodzi wiÄc czemu o tym mĂłwisz? .
EDIT:
Nie moge pisaÄ juĹź na poczÄ tkowej stronie wiÄc pisze tutaj o to Link do Update Pliku:
Folder by R.I.P. For Rapidshare
Mam nadzieje Ĺźe nowy Characters i objekty siÄ spodobajÄ .
Update zostaĹ uchwalony o 11:03
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010 10:05
ĹciÄ gnij Plik a sam siÄ przekonasz o jakie chodzi Objekty.
EDIT:
KĹĂłcimy siÄ tylko o:
2Bery z Margonem: KrowÄ,Jelenia i obiekty takie jak: Staruszka ktĂłra myje naczynia czy tam ubrania i chyba ksiÄĹźniczkÄ , i inne dodatki ale naprawde maĹo jest Characters z Margonem.... LoLz.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Mar 2010 Posty: 127 Skąd: z Netaa !
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010 12:25
Ĺwietna "skĹadanka" R.I.P!
Najbardziej przydaĹy siÄ Chary zwierzÄ t takich jak NiedĹşwiedĹş
poniewaĹź mogÄ zrobiÄ z nich przeciwnikĂłw
Jeszcze raz stokrotne dziÄki!
Pozdrawiam
________________________ PadĹ mi laptop ... wszystko, RPG Maker i projekty, wszystko siÄ skoĹczyĹo. Nie bawiÄ siÄ juĹź w RPGM'a, Zmieniam wizerunek.
Nowa strona, szukam tĹumaczy, edytorĂłw, korektorĂłw i HTMLowcĂłw ! :D
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010 12:43
Czekajcie na Kolejny UPDATE!!! , postanowiĹem Ĺźe wĹoĹźe pare Tileset i dodatkowe Battlersy do stworkĂłw jeĹli znajde Battlers NiedĹşwiedzia to dodam ; P, miĹo mi Ĺźe pomogĹem z tymi Characters.
W pliku min.
Character'sy i Tilesety z Naruto!! + Battlers'y
Nowe Battlersy ogĂłlnie
Character's i Tilesety z Pokemon!!
Kilka battlersĂłw z gry Heroes 5
Tilesety nowe
Nowe battlersy ĹťywioĹĂłw
Wszystko znajdziecie w folderze(14.lipiec.2010,2)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Mar 2010 Posty: 127 Skąd: z Netaa !
Wysłany: Czw 15 Lip, 2010 08:25
R.I.P., jesteĹ Boski!
WĹaĹnie czegoĹ takiego szukaĹem!
Bardzo by mi wĹaĹnie byĹy potrzebne Battlersy "obrazkowe" zwierzÄ t.
dziÄkujÄ za wstawienie tego Cuda!
Ĺwietne Zasoby, wszystko szukasz Sam?
Z niecierpliwoĹciÄ czekam na kolejnÄ WersjÄ!
Pozdrawiam!
________________________ PadĹ mi laptop ... wszystko, RPG Maker i projekty, wszystko siÄ skoĹczyĹo. Nie bawiÄ siÄ juĹź w RPGM'a, Zmieniam wizerunek.
Nowa strona, szukam tĹumaczy, edytorĂłw, korektorĂłw i HTMLowcĂłw ! :D
Wysłany: Czw 15 Lip, 2010 19:51
Chwilowo szukam zasobĂłw poniewaĹź 3000 zasobĂłw to dla mnie za maĹo , jak coĹ to nie dĹugo znowu zrobiÄ Update Pliku z duĹźÄ iloĹciÄ materiaĹĂłw, p.s plik ma juĹź +10000kb ;p a po polsku: 13.5MB chyba, czekajcie na kolejne dodatki na pewno siÄ podzielÄ z nowym plikiem :)
A moĹźesz daÄ n inny serwer np. megaupload bo ja ĹciÄ gam coĹ waĹźnego z RapidShare i rozumiesz?
________________________ LubiÄ tu WSZYSTKICH!!!!!
OprĂłcz zĹych moderatorĂłw dajÄ cych bany za nic :)
szkoĹy.
-------------------------------------------------------
UkoĹczenie gry:0%
I siÄ wszystko znowu zepsuĹo...co za...
==============================
A co do obrazka bĹÄdy celowe...naprawdÄ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum