| Ogłoszenie |
Administracja Forum
|
Zamknięty przez: Ayene Nie 12 Lut, 2012 11:14 |
pomożcie... |
| Autor |
Wiadomość |
S.I.L.V.E.R

Preferowany:

|
Wysłany: Sro 21 Gru, 2011 14:13
|
|
|
pomożcie...
|
3 moje prośby to:
1.char:lwa(dużego,ogra(przekorwentowanego z xp),sprit groźnego poł smoka-Pół człowieka.
2.title:bardzo nowoczesne miasto a na dachu na jednym wieżowcu jakiś assassin i napis czcćionką algerian:Elemental's Time
3.ruiny nowoczesnego miasta a w nim różne potwory i zwierzęta czyli:lwy,chimery,assassini,bandyci,zabójcy,nietoperze,wampiry,tygrysy,żli żolnierze. |
________________________ Hello ziomy ! |
|
|
|
Angius
Nie wkurzać

Preferowany:

Pomógł: 104 razy Dołączył: 30 Paź 2010 Posty: 1276 Skąd: wROCK
|
Wysłany: Sro 21 Gru, 2011 15:24
|
|
|
|
A moje prośby to:
1. Nie opuszczaj lekcji polskiego
2. Zaznajom się ze słownikiem
3. Używaj tego śmiesznego długiego guziczka na dole klawiatury.
Gdyby ktoś nie zrozumiał, co pan powyżej napisał, spieszę z tłumaczeniem:
| Cytat: | Moje prośby to:
1._char:_lwa dużego,_ogra_(przekonwertowanego z xp),_sprite groźnego pół smoka - pół człowieka.
2._title:_bardzo nowoczesne miasto, a na dachu, na jednym wieżowcu jakiś assassin i napis czcionką algerian:_Elemental's Time
3. ruiny nowoczesnego miasta, a w nim różne potwory i zwierzęta, czyli:_lwy,_chimery,_assassini,_bandyci,_zabójcy,_nietoperze,_wampiry,_tygrysy,_żli żolnierze. |
I napisz, o co dokładnie chodzi ci z trzecim punktem. Bo to, że chcesz ruiny miasta z potworami niewiele mówi. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |