| Ogłoszenie |
Administracja Forum
|
Zamknięty przez: Ayene Sob 04 Lut, 2012 19:57 |
WiadomoĹci |
| Autor |
Wiadomość |
xnamide

|
Wysłany: Pon 30 Sty, 2012 21:24
|
|
|
WiadomoĹci
|
| Czy ktoĹ z was wie moĹźe, jak zrobiÄ wiadomoĹÄ, ktĂłra sama siÄ przewija? Tzn bez wciskana klawiszy. Potrzebne mi jest do intra. |
|
|
|
przemusiek25

|
Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 10:24
|
|
|
|
Tak jak w innym temacie o pomoc tak i tutaj jedynym pomysĹem jaki przychodzi mi do gĹowy jest skrypt ATS, ma bardzo duĹźo róşnych opcji, miÄdzy innymi te o ktĂłre prosisz.
Link do dema i skryptu:
http://rmrk.net/index.php/topic,25348.0.html
A oto jedyne w 90% spolszczenie skryptu wykonane oczywiĹcie przeze mnie:
http://w486.wrzuta.pl/plik/4TUklegskgU/ats_skrypt
Przy zapisywaniu na dysk, do pliku dopisz: .txt
Skrypt miÄdzy innymi domyĹlnie zmienia takĹźe wiele konfiguracji wiadomoĹci, np. to Ĺźe wiadomoĹci z tÄ
samÄ
twarzÄ
lub bez twarzy jedna po drugiej wywoĹywane w zdrarzeniu, to w grze jest jednoĹciÄ
wiÄc przewija siÄ bez przerwy. MoĹźna takĹźe zrobiÄ Ĺźe np. wiadomoĹci z róşnÄ
twarzÄ
zamknÄ
siÄ po pewnym czasie same, korzystajÄ
c ze znacznikĂłw w wiadomoci:
\|\^
Pierwsze mĂłwi Ĺźe po tym jak pojawi siÄ caĹa wiadomoĹÄ czekaÄ bÄdzie sekunde, a nastÄpnie siÄ zamknie i pojawi kolejna.
Skrypt jest dla osĂłb Ĺrednio-zaawansowanych. |
|
|
|
xnamide

|
Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 13:40
|
|
|
|
WidziaĹam wĹaĹnie ten skrypt, nawet nad nim myĹlaĹam, ale jest on bardzo rozbudowany, sÄ
dziĹam, Ĺźe znajdzie siÄ coĹ prostszego ^^'. Ale dziÄkujÄ, postaram siÄ pobawiÄ.
JeĹli ktoĹ zna jakiĹ prostszy sposĂłb, to proszÄ siÄ nie krÄpowaÄ
Edit: Skrypt jednak nie jest trudny, wiÄc DZIÄKUJÄ BARDZO(szczegĂłlnie za przetĹumaczenie :D)! Pomoc nie jest juĹź potrzebna. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |