MoĹźe ktoĹ poleciÄ tÄ grÄ? GraĹ ktoĹ? Jakie sÄ Wasze oceny?
Ja sam siÄ zastanawiam nad zagraniem w niÄ . WidziaĹem kilka filmikĂłw i pograĹem przez chwilkÄ w demo.
Jak kaĹźda gra horrorowa, straszna jest dopiero później. Akcja i to wszystko oraz fabuĹa sÄ na tyle dobre, Ĺźe sama jÄ wczoraj skoĹczyĹam. Strasznie Ci jÄ polecam ;) kaĹźdy kto zagraĹ, nie ĹźaĹowaĹ.
Jednak nie ma co spoilerowaÄ, jak skoĹczysz grÄ to moĹźesz teĹź instalowaÄ "dodatkowe historie"
albo DLC Justin, niedĹugo ma podobno wyjĹÄ nowa wersja amnesji, tytuĹu niestety ci nie podam, nie pamiÄtam ;/
________________________ "Nigdy siÄ nie tĹumacz, przyjaciele tego nie potrzebujÄ a wrogowie i tak nie uwierzÄ .,"
"Oklaski sÄ z Ĺaski a brawa to wielka sprawa"
"AkcpetujÄ tylko wodÄ, mountain dew i coca colÄ zero..."
Gra bardzo fajna ^^ po dĹugiej przerwie udaĹo mi siÄ to przejĹÄ i jestem zadowolony. Szkoda tylko, Ĺźe to juĹź koniec tej strasznej historii, bo gra miaĹa niepowtarzalny klimat. :S
WĹaĹnie ukoĹczyĹem. Klimat Ĺwietny. ZakoĹczenie... Nie mogĹem siÄ zdecydowaÄ, ale rewelacja. Do tego sekretny plik w katalogu z grÄ ... Polecam kaĹźdemu!
Skubany juĹź siÄ obsraĹ ze strachu xD Ja dopiero wymiÄkaĹem pod koniec
SÄ 4. KaĹźdy z nich masz w pokoju. 1 na szafce gdzie jest stwĂłr, 2 w maĹym pokoiku, 3 na przeciwko wejĹcia w pokoju... a 4 teĹź gdzieĹ tam jest, ale juĹź nie pamiÄtam. BÄdÄ jeszcze raz graĹ, wiÄc hahah xD BÄdzie moc
PrzeszedĹem! U mnie Survival horrory sÄ straszne tylko na poczÄ tku. Z AmnesiÄ byĹo inaczej. Najpierw byĹa cholernie strasza, a potem troche straszna. Najlepsze wedĹug mnie byĹo dobre zakoĹczenie.
Spoiler:
BrakowaĹo mi tylko widoku Daniela OdchodzÄ cego w Ĺwietle sĹoĹca a w tle zawalajÄ cego siÄ Bradennburga
Ciekawe co by byĹo gdybyĹcie przeszli wszystkie Silent hill'e pod rzÄ d haha!
WidziaĹem jak ludzie srajÄ ze strachu po Amnesi i sobie pomyĹlaĹem Ĺźe jak by zagrali w Silent Hilla to by nie wiem...wylÄ dowali w jakimĹ szpitalu albo zawaĹu by dostali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum