Zamknięty przez: Ayene Sob 05 Maj, 2012 20:34 |
WybĂłr postaci i inne. |
| Autor |
Wiadomość |
Filven

Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Kwi 2011 Posty: 30 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Pią 30 Mar, 2012 17:07
|
|
|
WybĂłr postaci i inne.
|
Wiem Ĺźe jest (nawet na tym forum) taki skrypt ktĂłry daje moĹźliwoĹÄ wyboru postaci, ale w nim moĹźna wybraÄ tylko 3 czy 4 postacie. Jest moĹźliwoĹÄ zwiÄkszenia tego limitu do 7-8? Czy trzeba pisaÄ do tego nowy skrypt? JeĹli ktoĹ potrafi zwiÄkszyÄ ten limit lub widziaĹ taki skrypt proszÄ o podesĹanie linku.
PotrzebujÄ teĹź jakiĹ turowy system walki tzn. Jak bijÄ siÄ z potworem na mapce za pomocÄ
klawisza A to potwĂłr i ja nie mogÄ siÄ ruszyÄ z miejsca pĂłki ktoĹ nie wygra walki, i bijemy siÄ na zmianÄ czyli jak go walnÄ to nie mogÄ go zaatakowaÄ aĹź on mi nie odda. |
|
|
|
JakiĹ goĹÄ

Preferowany:

|
|
|
|
Filven

|
Wysłany: Pią 30 Mar, 2012 18:39
|
|
|
|
| Chodzi mi o to Ĺźe bÄdÄ jednym bohaterem, a nie dziewiÄcioma. Chce Ĺźeby moĹźna byĹo wybraÄ 1 z 9 postaci. |
|
|
|
Pawelsar1

Preferowany:

Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Mar 2012 Posty: 52 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012 13:01
|
|
|
|
Czy ty szukasz tego wszystkiego w tym dziale do RPG Makera XP?
Tu jest forum dla RPG Makera VX! |
________________________ ZAGĹOSUJ
JeĹli pomogĹem, daj !!!POMĂGĹ!!! |
|
|
|
Finwe

Preferowany:

Pomógł: 34 razy Dołączył: 30 Lip 2011 Posty: 322 Skąd: RzeszĂłw
|
Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012 13:07
|
|
|
|
Pawelsar1, co?
To jest forum do róşnych RM-ów...
@BTW:
W skrypcie na forum przy wyborze jest "male" i "female"
I moĹźesz zmieniÄ te nazwy na zaĹóşmy: "rĂłd SĹoni" i "RĂłd Strusi"
CoĹ w tym stylu. |
|
|
|
Filven

|
Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012 21:38
|
|
|
|
| Pawelsar1 napisał/a: | Czy ty szukasz tego wszystkiego w tym dziale do RPG Makera XP?
Tu jest forum dla RPG Makera VX! |
Czy jak bym szukaĹ tego do RPG Maker XP to bym tu napisaĹ? To Ĺźe XP jest moim preferowanym mekerem nie znaczy Ĺźe mam tylko z niego korzystaÄ...
Finwe,
Wiem Ĺźe mogÄ to zmieniÄ, ale ja chcÄ powiÄkszyÄ limit wyboru postaci z 4 na 8 czy jest taka moĹźliwoĹÄ?
| Dorex napisał/a: | | PotrzebujÄ teĹź jakiĹ turowy system walki tzn. Jak bijÄ siÄ z potworem na mapce za pomocÄ
klawisza A to potwĂłr i ja nie mogÄ siÄ ruszyÄ z miejsca pĂłki ktoĹ nie wygra walki, i bijemy siÄ na zmianÄ czyli jak go walnÄ to nie mogÄ go zaatakowaÄ aĹź on mi nie odda. |
Posiada ktoĹ takiego ABS`a lub zedytujÄ mi ktoĹ innego? Bardzo was proszÄ, zaleĹźy mi na tym. |
|
|
|
|
|