Arvenia to opowieĹÄ o poszukiwaniu Magicznej KsiÄgi CzarĂłw...
Od tysiÄcy lat nikt nie potrafiĹ jej znaleĹşÄ w poszukiwania wyruszali jak i chĹopi taki szlachta
a nawet potÄĹźni KrĂłlowie lecz nikt nie wracaĹ caĹo z wyprawy a ksiÄga nadal zostaje nie odnaleziona...Lecz przyszedĹ czas abyĹ i ty sprĂłbowaĹ swoich siĹ a czy ci siÄ uda zaleĹźy tylko
od ciebie...
Opis Postaci:
Spoiler:
Swoje bohatera bÄdziesz mĂłgĹ wybraÄ sam...
Lecz jeszcze nie napisze jakie bÄdÄ postacie do wyboru...
Screeny:
Spoiler:
PS:Hud abs bÄdzie zmieniony ale jeszcze trwajÄ prace
WĹaĹnie wszedĹem na Ultime i mam ochotÄ coĹ oceniÄ xD
-Dobra tak do rzeczy. Nareszcie ktoĹ popracowaĹ ktoĹ nad grÄ nim wrzuciĹ jÄ tutaj :P Szczerze mapki sÄ bardzo Ĺadne, fabuĹa krĂłtka, szybka. 4/6 moja ocena. Popracuj nad fabuĹÄ i moĹźe w KOĹCU w coĹ pogram :P NQ
EDIT :: Acha i cieĹ niektĂłrych drzew ucina inne drzewa
ChciaĹem uĹźyÄ usuwacza cienia ale Ĺźaden mi nie dziaĹaĹ...
A poza tym dziÄki za ocene
A co do fabuĹy to bÄdzie siÄ ona przewlekaÄ masÄ innych rzeczy...
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 14 Lis 2010 Posty: 41 Skąd: Green Cat Forest
Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 13:39
FabuĹa - wyruszali jak i chĹopi taki szlachta - lepiej tak samo chĹopi jak i szlachta. przed "a coĹtamcoĹtam" wstaw przecinek i spacjÄ. Ciebie z duĹźej litery.
Opis Postaci - Swoje(go) bohatera
Num. FabuĹa mimo, Ĺźe trochÄ oklepany motyw, to brzmi na napisanÄ sensowniej niĹź zwykle w opisach o poszukiwaniu zaginionego artefaktu. MyĹlÄ, Ĺźe zrobisz z tego coĹ niezĹego. Screeny jak na VX wyglÄ dajÄ caĹkiem nieĹşle. Trudno mi generalnie oceniÄ caĹoksztaĹt, ale nie jest to na pewno projekt, ktĂłry juĹź na samym poczÄ tku zapowiada siÄ tragediÄ . Dobrze, Ĺźe nie wyznaczyĹeĹ sobie konkretnego deadline'a. Ile CI zajmie tyle Ci zajmie, rĂłb w swoim tempie i powodzenia :)
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
OglÄ dajÄ c filmik widziaĹem bardzo, ale to bardzo puste mapy. Chyba musiaĹ byÄ tam najazd sprzÄ taczek. I coĹ mi na filmiku nie pasowaĹo. PrzeĹÄ czasz dĹşwigniÄ pokazujÄ siÄ drzwi i pisze, Ĺźe sÄ otwarte, a ty podchodzisz i pisze zamkniÄte. Zdecyduj siÄ.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Mapy sÄ niezĹe, nie powiem, choÄ dla mnie trochÄ przeszkadzajÄ kwadratowe cienie przy Ĺcianie lasu i bohater wysokoĹci drzewa... ZnajdĹş jakiĹ tile z wiÄkszymi drzewami, tak 3x3 kratki powinno byÄ juĹź lepiej.
FabuĹa moĹźe i nieco oklepana (znajdĹş potÄĹźny artefakt/miecz/pierĹcieĹ), ale jakoĹ sensowniej napisana.
In minus:
- kwadratowe cienie
- char wysoki jak drzewo
- choinki w liĹciastym lesie (3 scr.)
- PojawiajÄ ce siÄ znikÄ d drzwi - lepiej byĹoby zmieniaÄ ich grafikÄ (filmik)
- Oklepana fabuĹa...
In plus:
- ...ale sensownie napisana
- mapki zewnÄtrzne nie straszÄ pustkÄ i regularnoĹciÄ
- HUD-y ekwipunku i czarĂłw
- NiezĹa manipulacja barwÄ i ĹwiatĹem na 2 scr.
4+/5- => 8/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum