Zamkniêty przez: Nhadala Pi± 23 Gru, 2011 19:33 |
Pytanie dotyczÄ…ce "Ultima Reunion" |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
AI-RPG
Do³±czy³: 03 Cze 2010 Posty: 152
|
Wys³any: Czw 22 Gru, 2011 22:23
|
|
|
|
| a skąd ja mam wiedzieć co ty chcesz zrobić z nami xd sam fakt, że się pytasz jest straszny xd |
|
|
|
Melvin

Preferowany:

Ranga RM:

Pomóg³: 35 razy Do³±czy³: 23 Pa¼ 2009 Posty: 1063
|
Wys³any: Czw 22 Gru, 2011 22:25
|
|
|
|
| Wstawiaj go, nie pytaj. |
________________________ MelvinClass:
|
|
|
|
AI-RPG
|
Wys³any: Czw 22 Gru, 2011 22:38
|
|
|
|
| mam na myśli to, że skoro się pytasz pewnie się boisz, że obrazisz te osoby, więc chcesz ich zgody ? ;p |
|
|
|
Nhadala

Pomog³a: 12 razy Do³±czy³a: 18 Wrz 2007 Posty: 197 Sk±d: Klam
|
Wys³any: Pi± 23 Gru, 2011 00:31
|
|
|
|
| Nie radzę bo jak zobaczę, że choćby jakaś postać przypomina po części mnie to skończy się wasze kółko różańcowe, a ten temat to będzie dowód, że bez mojej zgody czy innych użytkowników chcecie nas wstawić pod inną nazwą, to tak jak w opowiadaniu zmienić imię, ale osoba pozostaje ta sama, więc i tak wszyscy będą wiedzieć o kogo chodzi. Sami sprawdźcie czy warto. |
|
tracersgta

Preferowany:

Pomóg³: 45 razy Do³±czy³: 10 Sty 2011 Posty: 612 Sk±d: mam wiedzieć?
|
Wys³any: Pi± 23 Gru, 2011 08:42
|
|
|
|
Prawa wtedy nie zostaną złamane... Zrobi postać taką jak ty, a ty oczywiście jesteś taka popularna, że się na to nie zgadzasz? |
________________________ I'm a tiger! I roar. I hunt, I climb, I eat, I wash, I sleep!
Go¶æ, jeżeli pomogÅ‚em daj "PomógÅ‚"
 |
|
|
|
Finwe

Preferowany:

Pomóg³: 34 razy Do³±czy³: 30 Lip 2011 Posty: 322 Sk±d: Rzeszów
|
Wys³any: Pi± 23 Gru, 2011 10:39
|
|
|
|
Ja to sobie wyobrażam tak:
"Pewnego dnia za górami, za lasami, żyła sobie najbrzydsza..."
BAN
Co? Ktoś się obraził chociaż ledwo zacząłem? Czy to nie jest dziwne?
Tak, wiem że Nhadala na pewno się z tą osobą skojarzy. Ale to tylko przykład bo na innym forum ( właściwie SB ( ale bez bana) ) tak się stało. Jadnak to zupełnie inna historia. |
|
|
|
Amelanduil

Preferowany:

Pomóg³: 3 razy Do³±czy³: 28 Wrz 2011 Posty: 464
|
Wys³any: Pi± 23 Gru, 2011 11:40
|
|
|
|
| Nhadala, nikt cię nie zmusza, żeby w to grać ^^ Jak dla mnie to przesadzacie. Ja tam bym sie założył, ze żaden kabaret nie pyta polityków, czy mogą ich parodiować, taki przykład. Nie powinnyście tego traktować tak poważnie ^^ |
|
|
|
CrasheR

Pomóg³: 123 razy Do³±czy³: 20 Gru 2010 Posty: 609 Sk±d: Nibelheim
|
Wys³any: Pi± 23 Gru, 2011 12:13
|
|
|
|
| Nhadala napisa³/a: | | Nie radzÄ™ bo jak zobaczÄ™, że choćby jakaÅ› postać przypomina po części mnie to skoÅ„czy siÄ™ wasze kółko różaÅ„cowe | Czyli jeżeli bÄ™dzie miaÅ‚a taki sam kolor oczu jak ty, albo wÅ‚osów, to bÄ™dzie ban? W naszym kraju jest coÅ› takiego jak demokracja i wolność sÅ‚owa, ale ty chyba nie wiesz co to znaczy
BTW:
| Cytat: | A kto powiedział, że ja je dodam? Zmieniłem im imię, wygląda, zachowanie. Teraz to zupełnie inne osoby |
|
|
Nhadala

Pomog³a: 12 razy Do³±czy³a: 18 Wrz 2007 Posty: 197 Sk±d: Klam
|
Wys³any: Pi± 23 Gru, 2011 12:25
|
|
|
|
Tak przejrzałeś mnie nie wiem co to demokracja i wprowadzam rządy absolutne Czytasz mi w myślach czy jak ? Poza tym nikt nie potrafi odzwierciedlić mojej osoby w taki sposób by mnie zadowalał, więc nigdy się nie zgodzę na to by być w jakimś tandetnym czymś Yo miał względy u mnie, więc przymknęłam oko na to. Skoro uważacie, że zmienicie postaci to po co się pytacie osób czy chcą być zamieszczone, skoro według was będą to zupełnie inne osoby, to tak jakby nie one, a może będą współtworzyć grę ? Bo nie daj boże autor źle je odzwierciedli i będą skargi Ja tylko zaznaczam, że nie życzę sobie siebie w takich grach i tyle. |
|
Melvin

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wys³any: Pi± 23 Gru, 2011 12:27
|
|
|
|
Nhadala, mylisz siÄ™.
W internecie można Cię rozpoznać głównie po nicku. Jeśli CrasheR zmieni Twój nick w swojej grze dodając choćby "A" do Twojego nicku, będzie to zupełnie inna osoba. Co do zachowania, to też nie masz racji. Jest wielu ludzi, którzy zachowują się tak jak Ty, ja, CrasheR, Ayene. Ogólnie chodzi mi o to, że zachowanie nie jest unikalne. Do tego, jak już wcześniej napisałem, jesteśmy w internecie. Tu można praktycznie wszystko, bo i tak znamy Cię tylko z nicka, ew imienia. Druga sprawa jest taka, że nie znamy Cię z realnego życia, więc możemy jedynie oszacować Twoje zachowanie. Nie wiemy nic na 100%. Ostatnia sprawa jest taka, że każdy może zachowywać się podobnie. Jeśli ja będę Cię naśladował(zachowywał się podobnie do Ciebie) to nie znaczy, że jestem Tobą, więc ja też mogę Cię przypominać. A tak poza tym to tylko gra... |
|
|
|
|
AI-RPG
|
Wys³any: Pi± 23 Gru, 2011 12:28
|
|
|
|
| Powstała masa gier, które są o userach forum, ale powtarzam faktycznie jak się pytasz, bo chcesz ostro obrażać ludzi i wrzucać tam parodię faktów, które twój móżdżek źle zinterpretował, a ma to na celu obrazę pewnych ludzi i to ostrą to już twoje ryzyko. Ludzie się nie pytają polityków czy ich można parodiować, ale to już było. Jakoś każdy żyje. |
|
|
|
CrasheR

Pomóg³: 123 razy Do³±czy³: 20 Gru 2010 Posty: 609 Sk±d: Nibelheim
|
Wys³any: Pi± 23 Gru, 2011 12:29
|
|
|
|
Gdybyś pozwoliła na umieszczenie Cię w grze, to nie musiałbym nic zmieniać, a to ze wprowadzasz dyktaturę juz wiemy |
|
AI-RPG
|
Wys³any: Pi± 23 Gru, 2011 12:31
|
|
|
|
| Moim zdaniem nie pytaj się nikogo o zgodę ładuj tam ile chcesz ludzi i wyśmiewaj wszystkich, ale jeśli skupisz się na obrażaniu jednej osoby i to masz za cel to będzie to złe. Jeśli pojedziesz każdego w grze nie pytaj się nikogo o zgodę...To będzie dobra zabawa dla wszystkich, ale niech każdy jest częścią fabuły i pojawia się parę razy, a nie stojącym npc który mówi w kółko to samo i spotkamy go jeden raz. |
|
|
|
Melvin

Preferowany:

Ranga RM:

|
Wys³any: Pi± 23 Gru, 2011 12:33
|
|
|
|
| AI-RPG, dobrze gada. CrasheR zapytał zapewne z grzeczności, więc zrób tak żeby każdy dostał pojazd i będzie ok. |
|
|
|
|
AI-RPG
|
Wys³any: Pi± 23 Gru, 2011 12:34
|
|
|