Pomógł: 45 razy Dołączył: 10 Sty 2011 Posty: 612 Skąd: mam wiedzieÄ?
Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 19:13
A widziaĹeĹ kiedyĹ, Ĺźeby administracja kogoĹ naprawdÄ mocno szanowaĹa? Ja nie za bardzo... Na pewno szanujÄ nas bardziej, niĹź my ciebie i na odwrĂłt...
________________________ I'm a tiger! I roar. I hunt, I climb, I eat, I wash, I sleep!
Gość, jeĹźeli pomogĹem daj "PomĂłgĹ"
A widziaĹeĹ kiedyĹ, Ĺźeby administracja kogoĹ naprawdÄ mocno szanowaĹa? Ja nie za bardzo... Na pewno szanujÄ nas bardziej, niĹź my ciebie i na odwrĂłt...
to widaÄ po tym kto siÄ zainteresowaĹ spotkaniem. heh
Sorry ale konferencje to kaĹźdy i wszÄdzie zrobiÄ moĹźe, a chyba warto by byĹo "zaszaleÄ" co nie ? :> ja jestem za ĹodziÄ . MoĹźe poproĹ admina o dodanie do tematu ankiety o tym kto chce konfe a kto ĹĂłdĹş ?
________________________ "Nigdy siÄ nie tĹumacz, przyjaciele tego nie potrzebujÄ a wrogowie i tak nie uwierzÄ .,"
"Oklaski sÄ z Ĺaski a brawa to wielka sprawa"
"AkcpetujÄ tylko wodÄ, mountain dew i coca colÄ zero..."
Administracja nie jest zainteresowana tematem z jednego wzglÄdu my mamy Ĺźycie prywatne (studia, praca etc.) i nie zrezygnujemy z tego w Ĺźadnym wzglÄdzie, ale wy mĹodzi bawcie siÄ.
KoĹski, a co do ciebie jeszcze jedna zgryĹşliwa uwaga i wĂłwczas "porozmawiamy" inaczej. Nie burz atmosfery na forum.
Co do zlotu to chyba dobrze Ĺźe bÄdzie kilka osĂłb niĹź gromadka ludzi np. 16 nie do ogarniÄcia ?
Ja bym ogarnÄĹa nawet 100 bo jeĹli chodzi o te sprawy to jestem dobra, ale dla wszystkich wyjdzie na dobre gdy kaĹźdy bÄdzie miaĹ swoje 5 minut :>
________________________ "Nigdy siÄ nie tĹumacz, przyjaciele tego nie potrzebujÄ a wrogowie i tak nie uwierzÄ .,"
"Oklaski sÄ z Ĺaski a brawa to wielka sprawa"
"AkcpetujÄ tylko wodÄ, mountain dew i coca colÄ zero..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum