Na poczÄ tek dodam, Ĺźe gra jest zainspirowana tym: Tailor Tales
FabuĹa:
Spoiler:
Jest to gra, w ktĂłrej Ĺźyjesz swoim codziennym Ĺźyciem, poznajesz ludzi, chodzisz do szkoĹy, przeĹźywasz przygody, pracujesz i speĹniasz marzenia.
Postacie:
Spoiler:
Selena
GĹĂłwna bohaterka gry, Selena Winterbrown. Ma 16 lat. Mieszka w 2 dzielnicy miasta Railor.
Ashley
Najlepsza przyjaciĂłĹka Seleny, Ashley Hiddentreasure. Ma 16 lat. Mieszka w 1 dzielnicy miasta Railor. Jej mama pracuje w szkole, w ktĂłrej uczy siÄ takĹźe ona sama.
James
Uwielbieniec Seleny, James Camletter. Ma 17 lat. Uczy siÄ w tej samej klasie w szkole, co Selena i Ashley. Mieszka w 1 dzielnicy miasta Railor.
Keke Hiddentreasure
Ulubiona nauczycielka Seleny i mama Ashley. Ma 36 lat. Mieszka w 1 dzielnicy miasta Railor razem ze swojÄ cĂłrkÄ , Ashley.
To narazie wszystko. JuĹź niedĹugo dodam wiÄcej mapek, bo narazie mam tylko jednÄ i pracujÄ na drugÄ , poniewaĹź ja uĹźywam panoramowania mapek, a to zajmujÄ trochÄ czasu wiÄcej niĹź jechanie myszkÄ po mapce w RPGVX.
JuĹź miaĹem pisaÄ "Temat nieregulaminowy, masz standardowo tydzieĹ na dodanie brakujÄ cych rzeczy, do tego czasu zamykam, Ĺźeby nie byĹo spamu. Czekam na peĹen temat na PW"
Ech te stare nawyki
Niemniej zastanawiam siÄ, jak moĹźe wyjĹÄ coĹ na pograniczu SimsĂłw i Visual Novel na RM-ie... Dla Ace widziaĹem specjalny skrypt na VN, a na VX? Zobaczymy, gdy temat bÄdzie gotowy. A wtedy albo juĹź tu nie napiszÄ (jeĹli bÄdzie dobra), albo bÄdÄ miaĹ materiaĹ na trzeci odcinek mojej nowej serii
I nie waĹźne czy musisz gdzieĹ jechaÄ, kosmici podbijajÄ naszÄ planetÄ czy co tam sobie wymyĹlicie - temat MUSI byÄ regulaminowy tym bardziej Ĺźe rĂłwnie dobrze mogĹeĹ go napisaÄ po powrocie, a zamkniÄcie go wcale nie przyciÄ gnie zbyt wielu osĂłb... zresztÄ i bez tego tematy sÄ tak ubogo opisane Ĺźe nikomu po tak biednej zachÄcie (czyt. opis gry,fabuĹa itp) raczej siÄ nie bÄdzie chciaĹo kliknÄ Ä myszkÄ na link by pobraÄ owÄ gierkÄ tak wiÄc sami sobie szkodzicie...
Wrescie ktos kto potrafi sie przyznac do bledu. Brawo. Zachowanie np. Autora 6hero bylo banalne. "Zly plil potem wrzuce dobry :/ " . Powodzenia w projekcie.
Gotowe! A wiÄc zapraszam na Google+. BÄdÄ tam dodawaĹ nowe rzeczy, ale tu teĹź mogÄ zajrzeÄ. Teraz tylko czekaÄ na komentarze, bo maĹo coĹ ich...
I jeĹźeli macie jakieĹ pytania, to proszÄ albo tutaj, albo na mĂłj e-mail: songstoryofficialemailbox@o2.pl
Pliis. Powiedzcie czy dobrze, czy Ĺşle. Co wy tak cicho?
Jeszcze tylko mapki i bÄdzie demo bez muzyki, postaci i zdarzeĹ :), a zresztÄ pisaĹem, aby wchodziÄ na link do G+, ktĂłry podaĹem w 1 poĹcie. A tak wogĂłle to dziÄki, Ĺźe coĹ napisaĹeĹ, bo ostatnio ludzie nie zaglÄ dajÄ do tego tematu. Nowe fotki na G+!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum