To nie rĂłb.
DoĹÄ oczywiste.
Jak nie wiesz - nie nadajesz siÄ na game-dev.
OszczÄdĹş sobie to, bo i po tygodniu to rzucisz.
Nie, tworzenie algorytmĂłw na zdarzeniach nie jest wyzwaniem.
Nie, nikt nie potrzebuje takiej osoby.
Nie znasz RGSS, tak wiÄc nikomu siÄ nie przydasz.
Nigdy nie wydasz tego na co ktoĹ ci da pomysĹ, bo rzucisz to (patrz wyĹźej) po tygodniu.
Nie krzycz na mnie, taka prawda.
Lepiej w paincie porysuj, tak teĹź moĹźna zaimponowaÄ kolegom.
Przepraszam Pana bardzo, ale proszÄ zacytowaÄ zdanie, ktĂłre wedĹug pana nie jest poparte zbyt wieloma argumentami, tzn. nie przekonuje CiÄ, a ja te argumenty dodam.
JednakĹźe Ĺmiem twierdziÄ, iĹź "noobem" mnie nie moĹźna nazwaÄ, bo to nie ja mam problem, lecz ty. PONADTO, ten problem powinien byÄ raczej tylko i wyĹÄ cznie twoim problemem.
TrochÄ kultury, no i oczywiĹcie ortografii.
Pozdrawiam, spartan.
Hmm sam pomysĹ to czasami za maĹo, waĹźna jest jeszcze chÄÄ do tworzenia projektu...
A co do pomysĹu? Nie sĹuchaj siÄ kogoĹ tylko siebie! Co podpowiada ci serce ( OMG Jak to brzmi? Ok niewaĹźne ) Rada!
W moim zdaniem najlepszym pomysĹem na grÄ jest wĹasne zamiĹowanie do jakiegoĹ typu gier bÄ dĹş ulubiony tytuĹ gry. Ja jako dziecko graĹem dniami i nocami w Final Fantasy IX to wrÄcz caĹe me dzieciĹstwo. PowrĂłt ze szkoĹy na szybkiego lekcje i za Finalka. I to zaowocowaĹo w mĂłj pomysĹ na grÄ. Owszem poczÄ tkowo chciaĹem iĹÄ w stronÄ Assassin Creed, ale to nie moja bajka, szybki powrĂłt myĹlami do dzieciĹstwa i proszÄ Final Fantasy! i stÄ d pomysĹ na grÄ w klimacie FF. I tego siÄ trzymam. Mam pomysĹ, mam chÄÄ do tworzenia, bowiem tworzÄ coĹ co mnie krÄci, co pozwala mi powrĂłciÄ do ulubionej gry. Tobie teĹź radzÄ wybraÄ takÄ drogÄ a nie innÄ .
________________________ PracujÄ nad 2 czÄĹciÄ gry Ostatnia PowieĹÄ
FabuĹa : NiezĹa ( jeĹźeli lubicie Assassin's Creed )
Skrypty: Sporo przyznam siÄ.
Walki: DuĹźo i to trudnych!
Misje: Wiele gĹĂłwnych i pobocznych
Muzyka: Ciekawa, wpadajÄ ca w ucho
Graficzki: Kilka wĹasnych i kilka poĹźyczonych
Wzorowanie siÄ: Assassin's Creed, Final Fantasy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum