Alan
opis:Statek z nim rozbiĹ siÄ na pewnej wyspie, Alan jako jedyny przeĹźyĹ ten wypadek. Gdy dotarĹ do pierwszego z miast zauwaĹźyĹ Ĺźe panujÄ tam bieda i nÄdza (tak jak w polsce )
a takĹźe Ĺźe tylko bogaci przeĹźyjÄ , postanowiĹ to zmieniÄ...
Ewida
opis: ByĹa wiÄĹşniem i sĹugÄ milorda w Korux. Alan uratowaĹ jÄ lecz w krĂłtce po tym rozstali siÄ i kaĹźdy poszedĹ w swojÄ stronÄ
Spoiler:
FabuĹa:
Tu jest prawie to samo co w opisie Alana zaczynamy.
Alan to 22 letni MÄĹźczyzna ktĂłrego statek rozbiĹ siÄ na pewnej wyspie, Alan jako jedyny przeĹźyĹ ten wypadek. Gdy dotarĹ do pierwszego z miast zauwaĹźyĹ Ĺźe panujÄ tam nÄdza i bieda a takĹźe Ĺźe tylko bogaci przeĹźyjÄ , postanowiĹ to zmieniÄ... Jako osoba zwana przez lud Gladiatorem podróşuje po wyspie Armegii i pomaga biednym.
screeny:
Spoiler:
Wiem Ĺźe powinny byÄ trzy screeny ale wielkoduszna Ayene zgodziĹa siÄ na dwa (kĹaniam siÄ do stup)
Scrypty:
ABS
System skoku
Dnie i noce
Dziennik ZadaĹ
FabuĹÄ jakoĹ mnie nie uraziĹeĹ, ale screenami zrobiĹeĹ juĹź nieco wiÄksze wraĹźenie - wprawdzie moĹźna je dopracowaÄ/ulepszyÄ itp, ale nie sÄ to kolejne screeny z serii krzaczek, krzaczek, drzwi - tzw robiÄ pozytywne wraĹźenie
Z ocenÄ jednak siÄ wstrzymam - za maĹo pokazaĹeĹ by to oceniÄ, ale to pierwszy projekt chyba w tym tygodniu ktĂłrego nie skrytykujÄ (no dobra - w ciÄ gu ostatnich 7dni bo tydzieĹ dopiero siÄ zaczÄ Ĺ xD)
PokaĹź wiÄcej, a chÄtnie dopiszÄ resztÄ
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2010 Posty: 54 Skąd: Strefa ZacnoĹci
Wysłany: Pon 20 Gru, 2010 23:06
Nie jest Ĺşle. Pierwszy screen poruszyĹ me serce - Ĺliczny jest. Razi tylko trochÄ uĹźywanie tego samego "promienia" sĹonecznego we wszystkich grach ..
Jako jeden z niewielu projektĂłw, ktĂłry trzyma normÄ. Wszystko jest dobre.
Jakby co to pisz na gg, a ci pomogÄ.
Mam teĹź kilka promieni sĹonecznych ;p
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Gdy dotarĹ do pierwszego z miast zauwaĹźyĹ Ĺźe panujÄ tam bieda i nÄdza (tak jak w polsce )
Bardzo patriotycznie. OgĂłĹem, screeny nawet fajne, podobajÄ mi siÄ. "CzepnÄ Ä" siÄ moĹźna tylko promieni sĹonecznych, a poza tym to ciekawie siÄ zapowiada
Nowe informacje:
-Nie bÄdzie systemu skoku
-BÄdzie system otwierania zamkĂłw
-SÄ planowane trzy dodatki mianowicie:
-Gladiator Syn Grenlandii
-Gladiator Wrota PiekieĹ
-Gladiator Serce i Dusza
Prawdopodobnie zrobie tylko dwa (1 i 3 z wymienionych)
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
DziÄki, i bĹÄdy juĹź poprawione title nowe i czcionka takĹźe wiÄc teraz tylko robiÄ wytykajcie mi to co powinienem poprawiÄ w mapach mĂłwiÄ za w czasu
WiadomoĹci z wytwĂłrni XD:
-Dodatki juĹź sÄ robione ale sposobem jak nie mam pomysĹu na grÄ robiÄ dodatek aĹź dostane pomysĹ
-PracujÄ nad title tamto wyszĹo sĹabo
-Jeszcze dziĹ dodam dwa screeny
WiadomoĹci z wytwĂłrni XD:
-Dodatki juĹź sÄ robione ale sposobem jak nie mam pomysĹu na grÄ robiÄ dodatek aĹź dostane pomysĹ
-PracujÄ nad title tamto wyszĹo sĹabo
-Jeszcze dziĹ dodam dwa screeny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum