MuszÄ zgodziÄ siÄ z Karsznickusem: widaÄ Ĺźe byĹo to robione ciÄ giem. Na dodatek nie podoba mi siÄ skalowanie budynkĂłw i poĹoĹźenie okien. SwojÄ drogÄ zastanawiam siÄ co
robi bohater za tym drzewkiem
Daje 3/6 na zachÄte.
Pewnie mnie teraz nie lubisz ale prĂłbujÄ ciÄ zmotywowaÄ
________________________ "Darker than Black"
MoĹźe taki jestem.
moim zdaniem za duĹźo elementĂłw szczegĂłĹowych, po co tyle kwiatkĂłw Albo czemu tak maĹo okien w nie wiadomo jakich odstÄpach od siebie ( raz wiÄkszych raz mniejszych) musisz siÄ zdecydowaÄ na jedno podejĹcie jak na razie 3/6
Podstawowy problem jaki wedĹug mnie robisz to ujednolicanie elementĂłw natury. Nawet w parkach nie sadzÄ tak kwiatĂłw jak ty to zrobiĹeĹ. Sztucznie to wyglÄ da. I co jest z tymi oknami. WyglÄ dajÄ jak lufciki Okropne Sora za taka krytykÄ ale wyglÄ da to na prawdÄ paskudnie.
Pewnie mnie teraz nie lubisz ale prĂłbujÄ ciÄ zmotywowaÄ
________________________ Pozdrawiam, bo nie chcÄ zawsze pisaÄ powyĹźej - KillYou
PS JeĹźeli nie rozumiesz (pomoc) co jest napisane powyĹźej, to wrzucÄ screeny :)
The Elect
TwĂłrca: KillYou
Pomocnicy Pr0mes, Spino333, Janus, Kacperer
============================================================
============================================================
Tekst Podpisu:
Podpis - dozwolona iloĹÄ znakĂłw:500
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 85 Skąd: Nie pamiÄtam
Wysłany: Pią 22 Sty, 2010 19:19
Kicha Ĺźe jest to robione ciÄ giem...
Daj rochÄ róşnorodnoĹci
4/10 =[
________________________ _________________
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum