Wysłany: Pią 17 Kwi, 2009 19:17
NosTale
NosTale to gra dla kaĹźdego Nie waĹźne czy masz 3 lub 80 lat WaĹźne jest to Ĺźe lubisz przygody i masz chÄÄ do grania Polecam dla znudzonych graniem w Metin2 czy Mu Online. Pobierz to http://www.nostale.pl/ lub napisz czy grasz nie grasz lub pobierzesz
________________________ Rin, Pyō, Tō, Sha, Kai, Jin, Retsu, Zai, Zen
odpowiem tylko jednym sĹowem "Masakra" pewnie chodzisz do 3 klasy s.p. i do koĹca nie wiesz znaczy dobra, wg. mnie powinna mieÄ wciÄ gajÄ cÄ fabuĹÄ a grafika zawsze moĹźe ulec zmianie
Ja mam 30 ktĂłryĹ. Gra nawet fajna moĹźna spotkaÄ wielu ciekawych ludzi. Questy sÄ czasami trudne np. zabicie diabĹĂłw po zdobyciu Boba lub Kamienie Czasoprzestrzeni obok Trenera.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Hm... ciekawe. Powiedzcie mi czy tam nie ma czasem jakichĹ premium-gĂłwien. Jak nie ma, to chÄtnie bym zagraĹ, jak sÄ , to sobie odpuszczÄ.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
sÄ ale bez nich moĹźna graÄ bez problemu teĹź ;) mam 40 lvl i bez wydawania kasy na premium mam super postaÄ :), bo porĂłwnaÄ 4story do Nostale to jest wielka róşneca bo w 4story trzeba wydaÄ peĹno kasy by sobie graÄ, bo jak siÄ wbije 30lvl i naczej siÄ nie da a w Nostale gram mam 40lvl i swobodnie sobie gram bez wydania kasy :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum