Siema. WiÄkszoĹÄ osĂłb nie ma pomysĹĂłw na imiona do swoich gier. Czasami zostawiajÄ podstawowe. Aby rozwiÄ zaÄ ten problem znalazĹem fajny Generator imion. Generuje imiona dla Ludzi, ElfĂłw, KrasnoludĂłw, OgrĂłw, GnomĂłw oraz HalflingĂłw. Pewnie go wykorzystacie.
Link
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Kolego ile razy mam mĂłwiÄ o podaniu autora programu ??
A skÄ d mam go znaÄ. Znalazlem link na jakim forum.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
________________________ ImiÄ i nazwisko: Ronaldo de Assis Moreira
Pseudonim: Ronaldinho, (Ronaldinho GaĂşcho)Ronni,KrĂłlik
Data urodzenia: 21 marca 1980
Miejsce urodzenia: Porto Alegre, Brazylia
Wzrost: 181cm
Waga: 76 kg
Numer: 80
Pozycja: Pomocnik, Napastnik
Jest w:AC Milan
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Mar 2010 Posty: 127 Skąd: z Netaa !
Wysłany: Sro 02 Cze, 2010 18:13
Cytat:
maĹy problem klikam 100 razy na czĹowiek i nie wyĹwietla mi siÄ imie dziewczyny macie jakieĹ propozycje
Zolianek, to Generator imion i dla MÄĹźczyzn i dla Kobiet, wiec jak Ci na przykĹad wyskoczy Thiender to moĹźe byÄ teĹź dla Dziewczyny
PS.: Generator Imion Super, lecz ja robiÄ GierkÄ o Japonii, wiÄc mi by siÄ przydaĹ Generator Imion JapoĹskich ( na szczÄĹcie taki znalazĹem )
________________________ PadĹ mi laptop ... wszystko, RPG Maker i projekty, wszystko siÄ skoĹczyĹo. Nie bawiÄ siÄ juĹź w RPGM'a, Zmieniam wizerunek.
Nowa strona, szukam tĹumaczy, edytorĂłw, korektorĂłw i HTMLowcĂłw ! :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum