Witam wszystkich. Jest to mĂłj pierwszy post na tym forum, w ktĂłrym chciaĹbym zaprezentowaÄ Wam grÄ, ktĂłrÄ stworzyĹem w doĹÄ niedĹugim czasie. Jest to gra logiczna. Zadaniem gracza jest odpowiednie uĹoĹźenie pĂłl na swojej planszy, tak aby zgadzaĹy siÄ z tymi na planszy z wzorem. PomysĹ i inspiracjÄ do gry zaczerpnÄ Ĺem z innej gry - Hacker (na telefony).
To jest Ĺwietna gra. Nie mogÄ przejĹÄ bodajĹźe 7 poziomu.
10/10. Czekam na kolejne.
Ps. Witamy na forum.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
PokaĹźesz jak przejĹÄ 10 poziom, bo nie daje rady.
Pzdr.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Bardzo strategiczne gra ;) jestem zaskoczona Ĺźe tak Ĺadne przejĹcia i przyciski ci siÄ udaĹy zrobiÄ na pewno duĹźo pracy wĹoĹźyĹeĹ w te pracÄ
moja ocena 8/10 gdyĹź jednak jakbyĹ sprĂłbowaĹ The Games Factory2 to by ci siÄ lepiej udaĹo w RPGMAKER siÄ takie gry nie specjalnie udajÄ
________________________ "Nigdy siÄ nie tĹumacz, przyjaciele tego nie potrzebujÄ a wrogowie i tak nie uwierzÄ .,"
"Oklaski sÄ z Ĺaski a brawa to wielka sprawa"
"AkcpetujÄ tylko wodÄ, mountain dew i coca colÄ zero..."
Pierwsze poziomy to Ĺźadna filozofia, kilka prĂłb i powinieneĹ daÄ radÄ. Dla maĹej podpowiedzi powiem, Ĺźe trzeba zaczÄ Ä od jedynek :P
Cytat:
jakbyĹ sprĂłbowaĹ The Games Factory2 to by ci siÄ lepiej udaĹo w RPGMAKER siÄ takie gry nie specjalnie udajÄ
Czego grze brakuje, co mogĹaby mieÄ za pomocÄ The Games Factory 2? Bo to co chciaĹem osiÄ gnÄ Ĺem. To wbrew pozorom nie sÄ wcale jakieĹ wielkie i trudne rzeczy. Wystarczy mieÄ z gĂłry okreĹlony cel i zamierzenie.
Czego grze brakuje, co mogĹaby mieÄ za pomocÄ The Games Factory 2? Bo to co chciaĹem osiÄ gnÄ Ĺem. To wbrew pozorom nie sÄ wcale jakieĹ wielkie i trudne rzeczy. Wystarczy mieÄ z gĂłry okreĹlony cel i zamierzenie.
W kaĹźdym bÄ dĹş razie gra jest super ale dla tych co myĹlÄ ;p nie mĂłwiÄ Ĺźe ja nie ale po 11 poziomie robi siÄ trudno ;p
________________________ "Nigdy siÄ nie tĹumacz, przyjaciele tego nie potrzebujÄ a wrogowie i tak nie uwierzÄ .,"
"Oklaski sÄ z Ĺaski a brawa to wielka sprawa"
"AkcpetujÄ tylko wodÄ, mountain dew i coca colÄ zero..."
Wysłany: Sob 17 Kwi, 2010 20:46
ZgodzÄ siÄ z FireBlade ;p gra dla myĹlÄ cych ale to Ĺźe ktoĹ nie umie jej przejĹÄ to nie oznacza Ĺźe nie umie myĹleÄ ale po 11 - 20 poziomie robi siÄ trudno
Chyba jak Autor umie jÄ przejĹÄ to jest Omnibusem
Ocena 5/5
________________________ THE WARRIOR OF HADES !
Informacja :
Spoiler:
Szukam ludzi do pomocy przy moim projekcie
i pomaganiu w szukaniu zasobĂłw i linkĂłw do przydatnych stron pisaÄ na GG w profilu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum