Witam wszystkich zgromadzonych!
Od bardzo dawna myĹlÄ i myĹlÄ nad stworzeniem nowej gry 2D online.
Gra byĹa by w przeglÄ darce, wiec nie byĹo by kĹopotĂłw ze ĹciÄ ganiem clienta,patchy i innych pierdĂłĹ.
WiÄc chciaĹbym zgromadziÄ team ktĂłry pomĂłgĹ by mi stworzyÄ Ăłw grÄ.
Nie pisaÄ mi tu Ĺźe ja nic nie robiÄ tylko bÄdÄ dyrygowaĹ,otóş ja bÄdÄ zajmowaĹ siÄ miÄdzy innymi: mapami,dialogami,questami,eventami,forum,NPC,itemami i jeszcze wiÄcej...
KiedyĹ coĹ tam zrobiĹem niby: Kliknij tu, a zobczysz screena. Ale samemu nie dawaĹem rady.
WiÄc kogo szukam:
ProgramistĂłw:
To jest mĂłj najsĹabszy punkt, w tym jestem zielony jak ogĂłrek lub biaĹy jak Ĺnieg.ProgramiĹci dostanÄ rangÄ Administratora.
ModeratorĂłw:
Fajna robota.Bany,kicki,mute,zamykanie tematĂłw itd.itp.Zajmowali by siÄ forum jak i chatem w grze.
Pisarzy:
Ich potrzebujÄ do tego by wymyĹlali questy,ale nie typu, kup mi jabĹko
GrafikĂłw:
Sporo roboty.Outfity,itemy,layouty no i wiele wiele wiÄcej...nie sposĂłb wypisaÄ.
Zainteresowane osoby pisaÄ:
GG:19379391
Ten temacik.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
________________________ PiszÄ poprawnie po polsku.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 30 Gru 2009 Posty: 515 Skąd: Ruda ĹlÄ ska
Wysłany: Sob 08 Maj, 2010 21:02
Phantomus napisał/a:
ModeratorĂłw:
Fajna robota.Bany,kicki,mute,zamykanie tematĂłw itd.itp.Zajmowali by siÄ forum jak i chatem w grze.
Pisarzy:
Ich potrzebujÄ do tego by wymyĹlali questy,ale nie typu, kup mi jabĹko
Jakby co mogÄ byÄ Moderatorem i Pisarzem.
Phantomus napisał/a:
Nie pisaÄ mi tu Ĺźe ja nic nie robiÄ tylko bÄdÄ dyrygowaĹ,otóş ja bÄdÄ zajmowaĹ siÄ miÄdzy innymi: mapami,dialogami,questami,eventami,forum,NPC,itemami i jeszcze wiÄcej...
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Ja mogÄ siÄ zajÄ Ä mapkami, ale to juĹź po skoĹczeniu NP
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
________________________ http://www.poomoc.pl/
Kilka klikniÄÄ a pomoĹźesz innym!
Czy naprawdÄ to jest duĹźa strata czasu?
W ten sposĂłb pomoĹźesz innym!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum