MoĹźe by tak zrobiÄ coĹ podobnego do golden forkĂłw, tyle Ĺźe na Ultimie? To byĹoby dla gier, ktĂłre zostaĹy udostÄpnione na ultimie, taka inicjatywa forumowa. ZwyciÄzca mĂłgĹby np. dostawaÄ wĹasny dziaĹ dla swojej gry w kategorie projekty i gry dla swojej wersji maker (tzn. tej w ktĂłrej gra byĹaby zrobiona).
Co wy na to?
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Ostatnio zmieniony przez Ayene Sob 12 Cze, 2010 14:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie mam dokĹadnego zdania na ten temat ^^
Wypowiadam siÄ, Ĺźeby coĹ po sobie pozostawiÄ w tym temacie.
Mimo Ĺźe jestem neutralny, uwaĹźam Ĺźe to ciekawy pomysĹ.
Wiele gier jest umieszczanych na forum, dochodzi przynajmniej jedna na tydzieĹ/dwa tygodnie. Nie rozumiem niestety, do czego dokĹadnie jest ten nowy dziaĹ.
Dla niewtajemniczonych - Golden Forki to coroczna impreza majÄ ca na celu wyĹonienie 'najlepszych' RMowych gier roku. Zazwyczaj w grudniu/styczniu, wiÄcej info na rmxp.pl i tsukuru.pl.
Po co? GFy maja zrzeszaÄ wszystkich twĂłrcĂłw do gĹosowania, odcinaÄ siÄ od tego tworzÄ c kopiÄ naprawdÄ nie ma potrzeby :).
ProsiĹbym moda o dodanie ankiety z pytaniem: Czy jesteĹ za stworzeniem tego konkursy i odpowiedziami Tak/Nie/Nie mam zdania
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Co za idiotyczny pomysĹ. Po jakÄ cholerÄ robiÄ kopiÄ czegoĹ co jest na tsukuru? Raz w roku uĹźytkownicy makerĂłw odcinajÄ siÄ od róşnic miÄdzy wersjami. Po co kopia? ZresztÄ tutaj powoĹa to 11-12 lat i w Ĺźyciu taki konkurs nie bÄdzie miaĹ choÄ 1/4 takiego prestiĹźu jaki jest na tsukur.
Cytat:
Ja jestem ZA. UwaĹźam, Ĺźe takie coĹ moĹźna by organizowaÄ co miesiÄ c/3 miesiÄ ce, a nagrodami mogĹyby byÄ nagrody rzeczowe :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum