Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 261 Skąd: Gliwice
Wysłany: Czw 24 Cze, 2010 17:09
DuĹźo tilesetĂłw
Witam to znowu ja.
DziĹ mam zamiar dodaÄ tilesety do XP-eka, lecz sami teĹź moĹźecie je dodawaÄ.
Uwaga: Jest szansa Ĺźe niektĂłre nie sÄ do XP-eka
1.ZwykĹy
________________________ Z ogromnÄ przyjemnoĹciÄ przedstawiam wam stronÄ, pierwszych zapisĂłw do Alpha CBT Fenix OnLine !! www.fenixonline.pun.pl =D
Mamy nadziejÄ Ĺźe nasza gra przypadnie wam do gustu i powitacie jÄ z otwartymi rÄkoma :>
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Mar 2010 Posty: 127 Skąd: z Netaa !
Wysłany: Pią 25 Cze, 2010 12:37
Heh, wiÄc i ja coĹ dodam.
Tilesety te nie bÄdÄ zrobione prze ze mnie tylko znalezione w Sieci.
Oto one:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
MyĹlÄ Ĺźe komuĹ siÄ przydadzÄ .
________________________ PadĹ mi laptop ... wszystko, RPG Maker i projekty, wszystko siÄ skoĹczyĹo. Nie bawiÄ siÄ juĹź w RPGM'a, Zmieniam wizerunek.
Nowa strona, szukam tĹumaczy, edytorĂłw, korektorĂłw i HTMLowcĂłw ! :D
________________________ Z ogromnÄ przyjemnoĹciÄ przedstawiam wam stronÄ, pierwszych zapisĂłw do Alpha CBT Fenix OnLine !! www.fenixonline.pun.pl =D
Mamy nadziejÄ Ĺźe nasza gra przypadnie wam do gustu i powitacie jÄ z otwartymi rÄkoma :>
Nie zapomnijcie dodaÄ przy zapisywaniu na koĹcu nazwy ".png", aby plik siÄ prawidĹowo zapisaĹ. Bo mi akurat w jakimĹ nieznanym formacie chciaĹ siÄ zapisaÄ.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Mar 2010 Posty: 127 Skąd: z Netaa !
Wysłany: Wto 29 Cze, 2010 13:35
O, dziÄki Sebastian M..
nigdy w Ĺźyciu bym na to nie wpadĹ.
najbardziej przydaĹy mi siÄ 13 i inne po niej
Bardzo dobre Tile.
Pozdrawiam
________________________ PadĹ mi laptop ... wszystko, RPG Maker i projekty, wszystko siÄ skoĹczyĹo. Nie bawiÄ siÄ juĹź w RPGM'a, Zmieniam wizerunek.
Nowa strona, szukam tĹumaczy, edytorĂłw, korektorĂłw i HTMLowcĂłw ! :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum