PrzydaĹaby siÄ ranga o nazwie "OdĹwieĹźacz", poniewaĹź myĹlÄ, Ĺźe sÄ róşne przydatne skrypty, tutoriale i materiaĹy, ktĂłre znajdujÄ siÄ na ostatniej stronie, gdzie dawno nie napisano jakiegoĹ postu. Nie chciaĹbym, poniewaĹź wiem, Ĺźe po trzech miesiÄ cach, gdzie dawno nie odpowiedziano, temat zostaje wygaszany, a tyle wspaniaĹych rzeczy znajduje siÄ na tym forum.
Wstawiam ankietÄ dla uĹźytkownikĂłw, aby mogli wyraziÄ swoje zdanie.
W materiaĹach i skryptach jest temat z gotowymi zasobami itp. tam znajdujÄ siÄ wszystkie dopracowane skrypty i grafiki. WedĹug mnie nie potrzebne.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Ja rĂłwnieĹź jestem na nie. Bo po co odĹwieĹźacz stare tematy i tym samym nowe wskoczÄ na miejsce starych (bo jakiĹ temat zawsze bÄdzie na ostatnim miejscu)? Zamiast tego lepiej wziÄ Ä siÄ do roboty i zrobiÄ spis poradnikĂłw tak jak jest ze skryptami. Ja postaraĹem siÄ, aby "Pomoc[VX]" byĹa schludna i stworzyĹem FAQ. Teraz chcÄ by materiaĹy byĹ schludne i staram siÄ stworzyÄ moderatora galerii. StworzyĹem (za pewnÄ inspiracjÄ ) archiwum gier i demek w "[VX]" i w ten sposĂłb staram siÄ zrobiÄ porzÄ dek w demkach i grach.
WciÄ Ĺź zostaĹy jeszcze zamĂłwienia i poradniki do posprzÄ tania. Nie szukajmy skomplikowanych metod, typu odĹwieĹźanie co jakiĹ czas tematu. Tylko stwĂłrzmy tam porzÄ dek.
Czyli mniej-wiÄcej po rĂłwno. Co na to administracja?
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Jestem na nie, ja uwaĹźam, Ĺźe do tego nie powinno byÄ jakiĹ nowych rang... do takich rzeczy wystarczy ruszyÄ lenistwo SzefĂłw ^^ albo zrzuciÄ robotÄ na ModĂłw, lub Junior AdminĂłw ( tak Lartarin o Tobie mowa ^^ )
ChoÄ bardziej Te robote bym PrzydzieliĹ Pomocnikom... Lub Weteranom Forum...
Nie mam konkretnego zdania, poniewaĹź jestem w 50% za tymi opcjami:
- Tak jak napisaĹ Kable, zrzucenie tej pracy na modĂłw lub junior adminĂłw.
- Ranga odĹwieĹźacz powinna zostaÄ dodana ^^
OgĂłlnie jestem za wprowadzeniem czegoĹ takiego, ale czy zrobi to mod, czy jakaĹ nowa ranga, to chyba nie ma znaczenia
Asantos - zawsze moĹźna zrobiÄ tak, Ĺźe odĹwieĹźacz po zamieszczeniu nowego posta kasuje swĂłj stary post(jeĹźeli byĹaby opcja) w ten sposĂłb nie bÄdzie spamu :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum