znalazĹem do tego instrukcje jest to plik RMX-OS Manual ale w angielskiej czy niemieckiej wersji spolszczyĹem sobie translatorem izrobiĹem gre online na hamaci
Sebastian M., Mam pytanie do Ciebie. Jak ĹÄ czysz siÄ z internetem? Przez modem czy bezpoĹrednio? Jak przez modem to moĹźesz sobie pomarzyÄ, ze ktoĹ poĹÄ czy siÄ z serwerem ktĂłry masz postawiony na swoim PC. Poczytaj sobie trochÄ na necie o tych sprawach, bo widzÄ, Ĺźe maĹo siedzisz w tych krÄgach ;/ JeĹźeli masz zewnÄtrzne IP to sory ;)
FilipsO1999 Mam taki sam problem, ale ja chociaĹź wiem dlaczego tak siÄ dzieje. wyĹźej opisaĹem dlaczego tak siÄ dzieje.
@ down JeĹźeli chcecie zaĹoĹźyÄ serwer taki, Ĺźeby inni gracze ĹÄ czyli siÄ z nim, jak juĹź wspomniaĹem trzeba mieÄ zewnÄtrzne IP, lub wykupiÄ dedyka (serwer dedykowany). [PrzykĹad: hekko.pl -> Serwery VPS http://www.hekko.pl/serwery_vps.html ] I zobaczcie, Ĺźe jak chcecie juĹź publikowaÄ jakÄ Ĺ grÄ, to najlepiej jest znaleĹşÄ sponsora, lub samemu zainwestowaÄ duĹźÄ kasÄ na to. OpĹata miesiÄczna (w tym przykĹadzie) wynosi niecaĹe 50 zĹotych za najmniejszy pakiet.
________________________ Z ogromnÄ przyjemnoĹciÄ przedstawiam wam stronÄ, pierwszych zapisĂłw do Alpha CBT Fenix OnLine !! www.fenixonline.pun.pl =D
Mamy nadziejÄ Ĺźe nasza gra przypadnie wam do gustu i powitacie jÄ z otwartymi rÄkoma :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum