W tym temacie piszemy swoje zgĹoszenia do tego konkursu. ZgĹoszenia bÄdÄ przyjmowane przeze mnie do 9.07.2010 wĹÄ cznie.
JeĹli siÄ zgĹosisz a chciaĹbyĹ siÄ wycofaÄ moĹźesz to zrobiÄ tylko w dniu zĹoĹźenia zgĹoszenia.
Posty nie zwiÄ zane z tematem bÄdÄ usuwane a powtarzajÄ cy siÄ spam odpowiednio karany
KaĹźdy zgĹoszony w poprzednim temacie ma siÄ tu wpisaÄ od nowa
1.Macie temat do tego przeznaczony po co zakĹadacie drugi podobny.
2. Nie doĹÄ, Ĺźe zaspamowaliĹcie ten poprzedni temat to teraz jeszcze ten temat. Jak tak dalej pĂłjdzie to moĹźe przeniesiecie siÄ na inne?!
Nie spamowaÄ, mimo tego, Ĺźe posty siÄ nie zliczajÄ to nie chce mi siÄ czytaÄ postĂłw nie dotyczÄ cych owego konkursu. Macie jeden temat nie potrzebna wam wiÄksza iloĹÄ. Jak sytuacja siÄ nie polepszy to wniosÄ do wĹadzy o zamkniÄcie konkursu mimo jego popularnoĹci bo najwidoczniej jak wstawiÄ wszystkim tym ostry za spam to nie pomoĹźe. Mam nadzieje, Ĺźe siÄ poprawicie jednak i nie bÄdÄ musiaĹa tego robiÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum