Shakes & Fidget to nowa gra przeglÄ darkowa , wymagajÄ ca Flash . Ciekawe questy i róşnorodne opisy nazw zachÄcajÄ do zagrania . MoĹźna stworzyÄ unikalnÄ twarz bohatera , dziÄki czemu gra jest trochÄ weselsza . SÄ trzy profesje : Wojownik , Ĺowca , Mag , zaĹ ras - 12 , miÄdzy innymi Gnom , Elf , Ork .
No , to chyba tyle na opis , a teraz mam ogĹoszenie do graczy na Ĺwiecie pierwszym . ZaĹoĹźyĹem wĹasnÄ gildiÄ , pod nazwÄ "Pracusie" . Celem gildii jest zdobycie jak najwiÄkszej kwoty pieniÄdzy na kontach. ZgĹoszenia pisaÄ pod nick radek02 . Uwaga ! Tylko 4 miejsca wolne !
WyraĹşcie komentarz o grze , i zagrajcie , bo naprawdÄ warto
________________________ 2009-10-12 - dzieĹ , od ktĂłrego jestem uczestnikiem na polskiej scenie RPG Makera [/b]
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Zapowiada siÄ fajne, daj ss'y. Rezerwuje miejsce w gildii.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Ja graĹem na Ĺwiecie 1 przez 1 dzieĹ Ĺźeby zobaczyc czy fajne no cóş po jakiejĹ póŠgodzinie
byĹem 1 w rankingu :) czy 3 lub 2 nie pamiÄtam ale jakoĹ tak.
________________________ LubiÄ tu WSZYSTKICH!!!!!
OprĂłcz zĹych moderatorĂłw dajÄ cych bany za nic :)
szkoĹy.
-------------------------------------------------------
UkoĹczenie gry:0%
I siÄ wszystko znowu zepsuĹo...co za...
==============================
A co do obrazka bĹÄdy celowe...naprawdÄ...
No ja takĹźe testujÄ - muszÄ przyznaÄ Ĺźe jest niezĹa;-) (choÄ nie idealnie)
warto zaznaczyÄ Ĺźe jest takĹźe polski serwer tejĹźe gry (zostaĹa wydana w wielu jÄzykach)
ChociaĹź siÄ nudzi, to nie jest taka zĹa. Ja graĹem gĹĂłwnie dlatego, Ĺźe w mojej gildii wszyscy to byli moi kumple, to nawet na takim gĹupim chacie to byĹo duĹźo Ĺmiechu. Jakby co to mam konto na s2.
Edit:
Sporo tam no-life'Ăłw. 30 grzybkĂłw kosztuje 11zĹ, a najlepsi gracze majÄ ich po 2000 w zapasie O_o
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum