Witam jestem na wakacjach i piszÄ z kafejki ;) i mam do was pewne pytanie. NiedĹugo koĹczy m siÄ umowa i biorÄ nowy telefon. Zastanawiam siÄ nad dwoma modelami:
Nokia 5230 i LG Swift GT540, nie wiem ktĂłry wybraÄ poniewaĹź oba sÄ fajne proszÄ patrzcie pod kÄ tem przeglÄ dania internetu i sĹuchania muzyki. Czekam na radÄ ktĂłry wybraÄ.
Sam chcÄ go braÄ ... Mi siÄ podoba a LG nie znam.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Nokia ma trochÄ wiÄkszy ekran i lepszÄ rozdzielczoĹÄ, ale nie ma WiFi. LG ma lepszy procesor i Androida, ktĂłry jest lepszy i wydajniejszy od Symbiana Nokii.
Wysłany: Pon 12 Lip, 2010 21:01
Samsung = Szajsung...
Telefony bardzo niewtrzymaĹe... Nie polecam. Nokie mam juĹź 3 lata. 2 lata nokia 5200 a teraz Nokia 5310. Polecam iPhony (droogie )
Sam sobie chyba bÄdÄ kupowaĹ LG Swift GT540 albo iPhona tatuĹ mi siÄ doĹoĹźy ale LG siÄ zacinajÄ a w Noki dĹugo trzyma bateria i sÄ niezniszczalne MĂłj spadĹ mi ze 30 razy na beton i tylko ma bok obity wiÄc jak mi siÄ nudzi to nim sobie rzucam .
Co do tematu to polecam NokiÄ - wĹaĹnie ze wzglÄdu na wytrzymaĹoĹÄ. Sam mam NokiÄ 6151, jednak aktualnie jej nie uĹźywam ze wzglÄdu na problem zwany kiepska pamiÄÄ do pinĂłw i niemoĹźnoĹÄ znalezienia PUK-a.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Kup sobiÄ Samsung z dotykowym ekranem , naprawde niezĹy.
ODRADZAM. Mam Tocco Lite (w PL bodajĹźe Avila siÄ nazywa), juĹź 3 razy byĹ naprawiany (i to nie z mojej winy). Teraz jak go dam do naprawy mam dostaÄ nowy (a Ĺźe mam doĹÄ tego telefonu, zastanawiam siÄ, co moĹźe siÄ w nim "zepsuÄ"). Oby nie ten sam ;_;
I bierz nokiÄ, LGki sÄ trochÄ kijowe. Z nokii nigdy nie byĹem zawiedziony, z LG- tak ;c
Bierz jakÄ kolwiek nokiÄ z Symbianem lub Androidem (ktĂłry tak przy okazji jest Linuksem - nie wierzycie, to sprawdĹşcie) na pokĹadzie. Dlaczego? PoniewaĹź w obu systemach moĹźna zainstalowaÄ operÄ mini oraz jest masa playerĂłw do muzyki. A NokiÄ ze wzglÄdu na wspomnianÄ juĹź duĹźÄ wytrzymaĹoĹÄ telefonu.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Wysłany: Wto 13 Lip, 2010 20:29
Pod internet i muzykÄ? Najlepszy do tego jest iPhone tylko jak juĹź wspomniaĹem drogi. Ja uĹźywam Nokia 5310 xpress music - wytrzymaĹy, Ĺwietny odtwarzacz muzyki i blueconnect. Blueconnect w telefonie ciÄĹźki do obsĹugi jest ale jak siÄ ogarnie to moĹźna pykaÄ . A co do dotykowych w zasadzie kopa iPhone tylko 3x taĹsze to MyPhone. Bardzo dobre sÄ na jego temat opinie.
pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum