Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Lis 2009 Posty: 359 Skąd: spytaj innych
Wysłany: Czw 22 Lip, 2010 10:00
Pakit Racing 1
ProszÄ nie zamykaÄ Ĺźe nie ma bohaterĂłw i prawdziwej fabuĹy, po prostu to gra wyĹcigowa i jest tylko nasz ludek ;P
A pozatym to nie RPG wiÄc jest inaczej
Na zachÄtÄ screeny
Spoiler:
menu
przykĹadowy wyĹcig
przegrana
O co chodzi:
( nie widaÄ tego w grze ) Masz kolegÄ. ZaĹoĹźyliĹcie siÄ, kto jest lepszym Ĺcigaczem. KaĹźdy wybraĹ wroga. No i siÄ Ĺcigasz
Skrypty:
CMS dostosowany do potrzeb gry by PaKiTos
Czapki by PaKiTos
Stan pracy:
PeĹna wersja ukoĹczona. JeĹli bÄdÄ bugi, bÄdzie jeszcze jedna wersja.
Gra moĹźe byÄ. nie czepiam siÄ do bohaterĂłw, ale fabuĹÄ daĹoby siÄ jÄ napisaÄ.
Cytat:
Masz kolegÄ. ZaĹoĹźyliĹcie siÄ, kto jest lepszym Ĺcigaczem. KaĹźdy wybraĹ wroga. No i siÄ Ĺcigasz
Jakby to rozwinÄ Ä to bÄdzie fabuĹa. Jakby mi siÄ nudziĹo to bym sprĂłbowaĹ zrobiÄ tileset co pasowaĹby do gry, ale nie wiem. Później pogram i dam ocenÄ.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
DoszedĹem do 3 czy 4 planszy i nie chce mi siÄ wbijaÄ 50 ranku do nastÄpnej, dostajÄ c po max 2 za jeden przejazd. Z resztÄ same plansze sÄ krĂłtkie, a przeciwnik caĹy czas porusza siÄ po tym samym torze.
PaKiTos - ta gra jest dziwna, no bo dlaczego poziom trzeci daje mniejsze zyski niĹź poziom drugi? XD TrochÄ nielogiczne.
No i raczej nikomu nie bÄdzie siÄ chciaĹo wbijaÄ tych 50, czy 100 rank.
ChoÄ przyznam Ĺźe gra wciÄ ga, ale mĂłgĹbyĹ nie kazaÄ graczowi jechaÄ po tym samym torze, w ten sam sposĂłb po 10, 13 razy...xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum