Elo...
ZnalazĹem coĹ takiego i mam problem...
LINK
A mianowicie nie wiem co zrobiÄ bo odpalam game.exe i tam jest takie cos i pisze ze serv offline co zrobiÄ Ĺźeby byĹ online....ChoÄ wiem Ĺźe raczej nic z tego nie bÄdzie ale chce zobaczyÄ....Potrzebuje waszej pomocy...
Musisz wĹÄ czyÄ serwer, powinieneĹ go mieÄ w innym folderze lub nawet tym samym. NajczÄĹciej odpala siÄ w takim czarnym oknie. Najpierw odpalasz serwer, a potem odpalasz grÄ...
ZaĹoĹźÄ siÄ Ĺźe trzeba zmieniÄ coĹ tutaj:
Kod:
NAME = 'RMX-OS Server'
HOST = '127.0.0.1'
PORT = 54269
RMXOS_VERSION = 1.14
IP pewnie, choÄ nie koniecznie bo i tak wyszukuje localhost.
Nie jestem specem, wiÄc nie jestem pewien czy tak to dziaĹa.
Nie widzÄ tu niczego do uruchomienia, przynajmniej jeĹźeli chodzi o serwer... x/
No nic, jestem pewien Ĺźe ktoĹ kto lepiej siÄ na tym zna ci pomoĹźe
[ Dodano: Czw 22 Lip, 2010 20:09 ]
Ok sorka za pytanko te ale mam to zobaczy czy dziaĹa
Ale nie zamykajcie tematu moĹźe kto inny tez cos jeszcze mi powie
Ĺťeby ci to dziaĹaĹo musisz mieÄ ruby i mysql zainstalowane
I odpowiednio skonfigurowane
Ja teĹź to prĂłbowaĹem robiÄ ale teraz nie jestem w domu i nie mam jak to robiÄ ale jak wrĂłce to jak siÄ uda to zrobiÄ ci pomogÄ jak bÄdziesz chciaĹ
A tak poza tym to prĂłbuj sam tam w tym pliku masz poradnik po angielsku.
A jak ci nie wyjdzie to wtedy ci pomogÄ ale ja dopiero w poniedziaĹek bÄdÄ w domu wiÄc moĹźe coĹ wymyĹlisz.
Pobierasz program hamachi <br>
HAMACHI LINK
dajesz utwĂłrz nowÄ sieÄ. PowinieneĹ daÄ rade. A potem kaĹźdy kto chce zagraÄ musi sie podĹÄ czyÄ do sieci. Wtedy tam co mĂłwiĹeĹ w tej grze podajesz IP tego Hamachi bÄdzie ci tam pisaÄ:D jakbyĹ coĹ nie wiedziaĹ to pisz na pw postaram sie jakoĹ pomĂłc
[ Dodano: Czw 29 Lip, 2010 08:19 ]
bo na localhoscie nie ma co robiÄ gry online bo zaraz padnie :D
[ Dodano: Czw 29 Lip, 2010 08:20 ]
JeĹli masz neta +5MB/S i Ram 4GB okoĹo to ze 100 osĂłb wejdzie moĹźe nawet
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum