Tym razem pamiętam wszystko dokładniej!
Na początku menu:
Ludek którego wygląd sobie ustawiałeś oczywiście grafika robiona w paincie!
po dole zdobyte medale.
Gra:
Tylko multiplayer.
Na początku gry byłeś w bazie samolocikiem(który przebierałeś) i leciałeś do bazy przeciwnika czyli jakiegoś kolegi który z tobą gra musisz mu odebrać flagę i wrócić.
Jeśli przeciwnik cie zestrzeli samolot zostaje zniszczony a twój ludek wypada i ląduje lub ginie.. zależy jaka wysokość(ludkiem można pływać)
interakcja z terenem całkowita , wszystko da się zniszczyć!
dek mógł strzelać z karabinu.Gdy ginąłeś wracałeś do bazy.Było wiele broni do samolotu)
Możliwość gry do 2 graczy.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Maj 2010 Posty: 60 Skąd: Wrocław
Wysłany: Nie 18 Lip, 2010 23:28
jedyne co mi przychodzi do głowy tak gdzie musisz przenosić flagi to gumboy tournament ale tam nie lata się samolotem ani nic z tego jest multi ale nie ma grafiki painta jest z boku lecz postacie to nie ludzie ale zobacz może to to tylko coś ci się pokićkało
________________________ ''Non omnis moriar'' ''Cogito ergo sum''
A pamiętasz jakieś teksty z menusów, huda, itp.? Oczywiście po za nowa gra/wyjdź? Ew. czy mógłbyś narysować jak to mniej więcej wyglądało? Jest duża szansa, że możesz znaleźć w googlach grę właśnie po tekstach z menusów - ja tak kilka razy zrobiłem z grami w wątkach typu zgadnij skąd ten screen. Z kolei jak narysujesz, jak to mniej-więcej wyglądało, to innym może być łatwiej powiedzieć co to mogło być.
________________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, jest tylko brak umiejętności.
Używasz Windowsa 8? Jesteś łosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum