Mam problem z Makerem. WĹÄ czam grÄ do testĂłw projektu. PrzechodzÄ trochÄ, program siÄ zacina i siÄ wyĹÄ cza. Problem jest z Game.exe
ProszÄ o szybkÄ odpowiedĹş.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Pokazuje okno z opcjÄ wysĹania maila o bĹÄdzie lub nie. SS'a niestety nie dam tutaj, za dĹugi byĹby upload. MogÄ podaÄ jedynie na gg.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
To ktoĹ pomoĹźe?
To mi uniemoĹźliwia testowanie projektĂłw[swoich].
Róşny moment, nie z commontĂłw i nie skryptĂłw. ZrobiÄ tak ja radzi Amelanduil.
PrzeinstalowaĹem makera i nadal jest ten bĹÄ d. Nie no, jakoĹ sobie poradzÄ. ZrobiÄ mapy i eventy tak jak powinno byÄ, ale nie wiem. Tematu jeszcze nie zamykaÄ. MoĹźe ktoĹ miaĹ taki sam problem i go rozwiÄ zaĹ.
Skopiuj datÄ i graphicsy, to bÄdzie git, a co do reinstallu i bĹÄdu to sÄ dzÄ Ĺźe to moĹźe byÄ wina RAM-u bÄ dĹş po prostu zĹoĹliwoĹÄ Billa ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum