Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 76 Skąd: Siedlce
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010 14:05
Rave, Spokojnie jeszcze Konkurs nie został jeszcze zaakceptowany przez administrację niech ktoś z nich się wypowie czy ten pomysł ma szanse mam nadzieje że tak
________________________ Pamiętasz Simpson2010? TO JA!
Ja jestem na tak ... BTW. : PaKiTos, chyba skojarzył se Ultima Championship( czy jakoś tak) ale tego typu konkursy będą bardziej dopracowane bo ( mam nadzieję ) będzie w "żerii" Yoroiookami : D skoro to jego pomysł ...
________________________ "Nigdy się nie tłumacz, przyjaciele tego nie potrzebują a wrogowie i tak nie uwierzą.,"
"Oklaski są z łaski a brawa to wielka sprawa"
"Akcpetuję tylko wodę, mountain dew i coca colę zero..."
Simpson2010 - ten konkurs nie ma być dla mnie, lecz dla wszystkich użytkowników, poza tym jestem pewien że niektórzy tutaj są o wiele lepsi ode mnie w te klocki ^^
No i nie muszę koniecznie brać udziału, jeżeli administracja nie będzie miała ochoty - sam mogę zajmować się takimi konkursami.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 76 Skąd: Siedlce
Wysłany: Pon 27 Wrz, 2010 18:00
No i co będzie ten konkurs czy nie niech administracja odpowie Yoroi napisał że może zająć się tym konkursem więc nie wiem dlaczego tak się zawiesiło na tym że R.I.P. napisał
Cytat:
A co ma do powiedzenia Ayene w tej sprawie? , chwilowo czekamy aż wypowie się Administracja, ale myślę że pomysł wypali...
8 dni temu
________________________ Pamiętasz Simpson2010? TO JA!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum