pawel014 wiem że jesteś taki tylko dla tego że ja tak oceniłem ciebie i nie biorę cię pod uwagę bo robie lepsze badziewia od ciebie !!!
[ Dodano: Pią 10 Wrz, 2010 12:55 ]
sorry ale niestety usunołem drakatha z kompa to już chyba niestety koniec:(:(
ale wiele osób uważa to za szajs więc może i lepiej
[ Dodano: Pią 10 Wrz, 2010 12:57 ] pawel014
najpierw i tak pisałeś że gra nawet fajna złodzieju charów
pawel014 wiem że jesteś taki tylko dla tego że ja tak oceniłem ciebie i nie biorę cię pod uwagę bo robie lepsze badziewia od ciebie !!!
[ Dodano: Pią 10 Wrz, 2010 12:55 ]
sorry ale niestety usunołem drakatha z kompa to już chyba niestety koniec:(:(
ale wiele osób uważa to za szajs więc może i lepiej
[ Dodano: Pią 10 Wrz, 2010 12:57 ] pawel014
najpierw i tak pisałeś że gra nawet fajna złodzieju charów
nie chciałem cie zasmucać maminsynku!
a w ogóle chary to tylko chary więc się nie denerwuj skoro ja wziąłem od ciebie chary to ty weź ode mnie co za problem. Umiesz tylko krytykować!
Wziąłem od ciebie chary bo są fajne a ty od razu złodziej.
To że wziąłem od ciebie chary nie znaczy że są głupie tylko że fajne. A to że sam ściągasz chary to to samo co ja ci zabrałem chary.
omg, ocenię tutaj 2 raz:
[ale nie grę]
po co wy się kłócicie na temacie .. to nie spam chat , znacie się z reala to spotkajcie się gdzieś i tam gadajcie , piszesz że usunąłeś swoją grę z kompa?
moim zdaniem można zamknąć zanim rozpocznie się tu prawdziwy spam...
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2010 Posty: 54 Skąd: Strefa Zacności
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 23:29
Przestańcie walczyć między sobą, śmiertelnicy. Odbieracie innym motywację i chęć przedstawiania projektów na tym forum, kiedy spotyka się to z TAKĄ reakcją.
Jeśli coś się komuś w grze nie podoba - niech to zasugeruje twórcy, żeby nasze gry stawały się LEPSZE! Mówiąc 'denna gra, denna grafika, denne skrypty' częściowo zabijacie te projekty. K O N S T R U K T Y W N A krytyka, albo żadna.
Nie dziwię się, że wychodzi tak niewiele Polskich, ukończonych gier, a uwierzcie mi - obserwuję scenę od dawna. Od czasów, kiedy jedyną 'dostępną' stroną o RM była strona Don Miguela, a portale takie jak 'świątynia' [rip] czy 'twierdza' dopiero rodziły się w głowach twórców. Powiadam wam - wstydźcie się, albowiem powinniśmy wspólnie TWORZYĆ, nie kłócić się o to czyj projekt jest lepszy.
Osobom obrzucającym cudze projekty zgniłymi bananami mam do powiedzenia to samo, co od wieków powtarzam kolejnym pokoleniom 'mejkerowców' [tu cytuję, nie otwieraj spoilera, jeśli można Cię 'urazić' przez sieć]:
Spoiler:
'Jak Ci Się Coś Nie Podoba - Zrób Lepsze, Albo Zamknij Pysk.'
Powtarzam, bo do wielu nie dociera: Jesteśmy wszyscy TWÓRCAMI, inaczej nie było by nas na tym forum. To normalne, że nowi popełniają błędy - wytknijmy im je, by mogli się poprawić, ale NIE OBRZUCAJMY BŁOTEM. Motywujmy do polepszania swoich umiejętności. Mówmy co jest nie tak i jak mogą to poprawić. TO jest konstruktywna krytyka.
Wyzywanie się to przejaw GÓWNIARSTWA i tak to powinno być odbierane - to NIE jest krytyka.
I wy potem śmiertelnicy śmiecie płakać, że 'za granicą robią lepsze gry'. 'W Polsce same g**wno wychodzi'. Pytam was - KTO jest temu winny? Ci na zachodzie mają większe mózgi? Wrodzony talent do robienia gry? Ja wam powiem co mają większe - JAJA. Potrafią olać to, że ktoś inny robi coś lepiej, wznieść się ponad swoje EGO i WSPÓŁPRACOWAĆ.
My też możemy. Tylko trzeba zacząć.
Mam nadzieję, że dotrze do co poniektórych. Kłótnie do niczego nie prowadzą.
PS: Jeśli jakiś 'młody gniewny' chce wylać swoje żale, niech to zrobi na MOIM projekcie. Niech dokopie MOIM umiejętnościom i zmiesza MÓJ projekt z błotem. Bo dla mnie ktoś taki jest jak mucha - może pobzyczeć, ale i tak gówno wie i gówno widziała.
Nie staram się nikogo urazić, ani twórcy tematu, ani 'oponentów'. Po prostu mam już po kilku latach patrzenia na to co się na tej scenie dzieje dosyć. Opamiętajcie się ludzie. Za mało problemów w życiu macie, musicie się na FORUM kłócić?
Pamiętajcie, że was obserwuję. Pozdrawiam i całuję.
Darkfault.
właśnie tak jak aktualnie straciłam motywację do FIS"a ...
umiecie tylko krytykować bo uważacie że jak to zrobicie to jesteście cool , a to nie prawda !
ludzie opamiętajcie się to jego pierwszy projekt ! nie można demotywować kogoś kto ledwo
zaczyna albo ledwo się zna .. niektórzy nie wiedzą skąd brać skrypty albo je wklejać !
dajcie se siana ... .
co do projektu jak na początek Mapping jest ok .... co wy chcecie od RTP ? od tego jest by go używać !
fabuła ... nawet wciągająca rzekła bym lepsza od FBR : D
ogólnie : 6/10 pracuj pracuj ! najlepiej od nowa projekt zacznij a zrobisz lepszy i tak dalej i tak dalej ..masz najlepszy start od wszystkich początków !
________________________ "Nigdy się nie tłumacz, przyjaciele tego nie potrzebują a wrogowie i tak nie uwierzą.,"
"Oklaski są z łaski a brawa to wielka sprawa"
"Akcpetuję tylko wodę, mountain dew i coca colę zero..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum