A wiÄc gra polega na pisaniu na klawiaturze z zamkniÄtymi oczami czyli na wyczucie klawiszy.
kaĹźdy musi napisaÄ konkretne zdanie nie patrzÄ c np:
"Jasiu wszedĹ do klasy po czym zaczÄ Ĺ siÄ uczyÄ w szkole i odpowiadaĹ na wszystkie pytania oraz dostaĹ 5 z polskiego."
PamiÄtaj graczu Ĺźe "kropka=." musi byÄ ;) by zakoĹczyÄ zdanie,
oraz Ĺźe piszemy polskimi znakami ;)
Powodzenia!
Ok to ja zacznÄ:
Moja mama kupiĹa dzisiaj klocki lego dla mojego mĹodsszego brata , bardzo siÄ ucieszyĹ z tego powodu gdyĹź zawsze marzyĹ o klockach.
________________________ Jestem mrocznym rycerzem ĹźyjÄ cym
w Ĺwietle dziennym.
moja mama kupiĹa dzisiaj klocki lego dla mojego mĹodszego brata, ktĂłry bardzo siÄ ucieszyĹ, gdyĹź zawsze o nich marzyĹ.
(bez patrzenia, moĹźe odbiegaÄ od podanego bo nie zapamiÄtaĹem dokĹadnej treĹci)
Nie wiem czemu, ale tÄ umiejÄtnoĹciÄ wzbudzam podziw na informatyce O.o
Wysłany: Czw 03 Cze, 2010 13:46
DzieĹ dobry ! nazywam siÄ Czesiek!
moja mama ma 30 lat, chodzÄ do szkoĹy podstawowej w CzeĹkowie,
i mam same 6. zdarzÄ siÄ takĹźe jedynki
Wiem, bezsensowne
________________________ PadĹ mi laptop ... wszystko, RPG Maker i projekty, wszystko siÄ skoĹczyĹo. Nie bawiÄ siÄ juĹź w RPGM'a, Zmieniam wizerunek.
Nowa strona, szukam tĹumaczy, edytorĂłw, korektorĂłw i HTMLowcĂłw ! :D
TworzÄ gry w rpg makerze. ZajmujÄ siÄ tym od dawna. WchodzÄ na forum www.ultimateam.pl gdzie mogÄ zasiÄgnÄ Ä porady co do tego programu, a takĹźe jej udzieliÄ.
TworzÄ gry w rpg makerze. ZajmujÄ siÄ tym od dawna. WchodzÄ na forum www.ultimateam.pl gdzie mogÄ zasiÄgnÄ Ä porady co do tego programu, a takĹźe jej udzieliÄ.
woooooooow ale trudne ;S siedzÄ na kompie od 5 roku Ĺźycia, umiem pisaÄ nie patrzÄ c na klawiaturÄ.
________________________ KolekcjonujÄ "PomĂłgĹ". JeĹźeli ci pomogĹem i chcesz wzbogaciÄ mojÄ kolekcjÄ, kliknij "PomĂłgĹ".
Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 29 Skąd: z mojego komputera
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010 14:33
MaĹe czarne dzieci sÄ fajne.
Z zamkniÄtymi oczami:
MaĹe czarne dzoevo sÄ fajne.
________________________ Darmowy trial "faĹiksa" siÄ skoĹczyĹ, bo - nie wiedzieÄ czemu - cofanie czasu komputerowego juĹź nie wydĹuĹźa czasu trwania darmowej licencji... Piracka wersja ssie, antywir wykrywa mi w niej trojana... coĹ nie ufam reptilowi. ZaĹźywam kursiki z Javy =]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum