Zamknięty przez: Nhadala Czw 19 Lip, 2012 11:17 |
Lartarin |
| Autor |
Wiadomość |
FireBlade

Preferowany:

Pomogła: 8 razy Dołączyła: 04 Kwi 2010 Posty: 243 Skąd: Opole
|
Wysłany: Sob 09 Paź, 2010 18:28
|
|
|
|
Rysuję w stylu manga z poradników.
I powiem tak : masz strasznie mocną kreskę ale zazdroszczę Ci tego jak pięknie włosy robisz , mnie to kiczowato wychodzą.
poza tym masz "+" za owal twarzy ja zawsze robię spiczaste i nie zbyt mi to wychodzi.
Rysunki jak widać starannie wykonane. Niestety ale widać że cienie ci przypadkowo wyszły przy rysowaniu, gdy rysowałaś ręką abo z natury przy gumowaniu zrobiły ci się cienie ; d
ale to tylko teoria a jak było w praktyce tego nie wiem.
Ocena : 8/10
Pozdrawiam, FBI |
________________________ "Nigdy się nie tłumacz, przyjaciele tego nie potrzebują a wrogowie i tak nie uwierzą.,"
"Oklaski są z łaski a brawa to wielka sprawa"
"Akcpetuję tylko wodę, mountain dew i coca colę zero..."
DeviantArt : http://divinekataroshie.deviantart.com/
 |
|
|
|
Darkfault

Preferowany:

Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2010 Posty: 54 Skąd: Strefa Zacności
|
Wysłany: Sob 09 Paź, 2010 20:04
|
|
|
|
| Rave napisał/a: | | no niestety to jest prawdopodobne z tą literówką, bo v i b leżą blisko siebie i jak się bezwzrokowo pisze to czasem się źle wciśnie i zamiast s d albo zamiast p jest [. Ja piszę wzrokowo, chociaż przy wykorzystaniu wszystkich palców i też mi się to zdarza. |
Chodzi mi o sens pytania. 'devil?' w żadnym kontekście tu nie pasuje, a wszelkie próby tłumaczenia są bezcelowe i 'na siłę' :P |
|
|
|
Rasha

|
Wysłany: Sob 16 Paź, 2010 14:22
|
|
|
|
| Skończ ten post ten temat nie jest do tego jak chcesz podyskutować pisz mi na pw. Przykro mi, iż aż tak Ciebie to dotknęło bo wciąż wracasz to tego bezsensu. |
________________________ GODDESS:P
 |
|
|
|
|
|