Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 76 Skąd: Siedlce
Wysłany: Pią 12 Lis, 2010 18:43
DziaĹ Graficzny II
JuĹź zakĹadaĹem o tym temat ale zostal zamkniÄty w min proszÄ aby teraz sie wypowiedzieli UĹźytkownicy, a potem niech bÄdzie ewÄtualnie zamkniety czy moĹźe tak byÄ?
Mam propozycje aby wznowiÄ dziaĹalnoĹÄ grafikĂłw i otworzyÄ dziaĹ w ktĂłrym uĹźytkownicy mogli skĹadaÄ by zamĂłwienia na Avatary Sygnaturki itp a Graficy by je realizowali
kto jest na "tak" a kto na "nie" gĹosujcie
________________________ PamiÄtasz Simpson2010? TO JA!
TwĂłj pomysĹ wydaje siÄ dobrym pomysĹem ale znasz jakÄ Ĺ grupÄ ludzi ktĂłrzy zajmujÄ siÄ grafikÄ jeĹli nie to poczekaj jeszcze z tym bo bÄdzie jeden grafik ktĂłremu później siÄ to znudzi i na tym siÄ skoĹczy, ale i tak ten dziaĹ nie byĹ by popularny no bo uĹźytkownicy rejestrujÄ cy siÄ na ultimÄ chcÄ zwiÄkszyÄ swoje doĹwiadczenia w Maker'rze poprosiÄ innych o tittles , battlersy itp do swoich gier, a nie o sygnatury, avatary do profilĂłw. No moĹźe niektĂłrzy bÄdÄ tym zainteresowani no ale przecieĹź jeden uĹźytkownik nie bÄdzie zmieniaĹ swojego avatara i sygnatur co tydzieĹ.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 76 Skąd: Siedlce
Wysłany: Pią 12 Lis, 2010 20:01
nie jestem mistrzem grafiki ale coĹ tam potrafie zrobiÄ kiedyĹ z tego co pamiÄtam wielkie powodzenie mial dziaĹ Graficzny zamĂłwieĹ bylo co nie miara byĹy ostry za zrobienie avka lub sygny nie bedÄ c grafikiem ;p Ayene zajmowala sie Legimatycjami MFO ja tafilem na tÄ stronÄ chcÄ c wyrobiÄ sobie LegitymacjÄ MFO byĹo to bardzo populerne moĹźe moĹźna by sprobowaÄ chociaĹź sprobowac ponowiÄ ten dzial
________________________ PamiÄtasz Simpson2010? TO JA!
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Gru 2009 Posty: 262 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 13 Lis, 2010 08:42
Zgadzam siÄ z kamillo112, ja mĂłgĹbym coĹ robiÄ, no ale nie wiem... Mam pewne problemy co do programĂłw graficznych... No, ale w kaĹźdym razie jestem teraz na nie... I tak za maĹo ludzi by byĹo, a co gdyby ktoĹ spoĹrĂłd grafikĂłw zostaĹby zbanowany, kiedy ich jest ok. 2 lub 1...
No wiÄc mĂłj gĹos na NIE, albo najwyĹźej później.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 30 Gru 2009 Posty: 515 Skąd: Ruda ĹlÄ ska
Wysłany: Sob 27 Lis, 2010 14:51
Ja jestem grafikiem. Przez 2 lata byĹem na forum graficznym i robiĹem za grafika. Ale jestem na nie. Dlaczego??? PoniewaĹź Ultima to nie forum zajmujÄ ce siÄ grafikÄ lecz RPG Makerami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum