...Jak zapewne wiecie zepsuł mi się komputer i cały Karsznickus TALE : Orphan Time poszedł się %#?*.ć .Postanowiłem, więc dać starą wersję gry (jeszcze przed dwoma remontami) czyli jak było sporo literówek i żałosnych tekstów oraz błędy w grafice i dużo inna gra niż wtedy .
Tak więc życzę miłej gry i puki co zaniecham tworzenia .
http://www.speedyshare.co...Karsznickus.rar
[ Dodano: Nie 03 Paź, 2010 20:21 ]
Witam
Chciałem wam powiedzieć że projekt "Karsznickus" powrócił do życia.
A oto screeny:
Ten mały to cywilizowany Pigmej
Nie za fajnie wygląda ta gra, mapping całkiem całkiem, ale HUD na screenie mi się bardzo nie podoba, chodzi mi o window. Więc na razie... Hmm... Taka trója jak w szkole.
Witam !
Projekt ostatnio trochę ostygł (z powodu choroby ) ale chce powiedzieć, że zamierzam jeszcze w tym roku wydać demo "Karsznickus Tale : The Orphan Time".
Co do gry:
Udało mi się odzyskać sporo skryptów i materiałów, które przynajmniej do dema wystarczą . Staram się robić cały czas aby gra nie była liniowa, aby gracz miał zawsze wybór.Póki co staram się a jak wyjdzie zobaczycie a tutaj na dole lądują 3 screeny i title :
Spoiler:
Title:
Spoiler:
Kawałek Wioski Iskrza(tym razem jej oficjalna wersja)
więc tak zacznijmy od title :) , jest bardzo ładne i książka huh 5/6:)
na 2 obrazku to tak mógłbyś jeszcze roślinki powystawiać , bo tak pustawo jakoś ,
3 : las
hm tutaj jak sama nazwa mówi las , a w lesie musi być dużo drzew i roślin , więc dorób ^^
4 : strażnica , ładnie to wygląda , dialog bezbłędny.
Ogólnie bardzo dobrze ci idzie , powodzenia w dalszym tworzeniu ^^
Mapping gry jest na naprawdę zadowalającym poziomie (tym bardziej że przed chwilą obejrzałem screeny z nijakiego "strażnika" więc ma z czym porównywać xd)
Ogólnie podoba mi się to co przedstawiłeś i może nawet w przeciwieństwie do wymienionej wcześniej gry (chętnie) skuszę się na pobranie...
Azsak von Triger - jeżeli nie umieścisz dema do północy, zostaniesz ofiarę nieśmiertelnego boga chaosu i zniesmaczenia :I czyli Kejbla.
:< czekam, czekam i ani widu...
Wysyłaj Nie boje się tych Kabli
Co do lasu, którego się czepialiście to są jego obrzeża, dlatego mało drzew .
Squall@>Nie ukradłem a zapożyczyłem z pewnego skryptu, w którym były dostępne .
Podam ten skrypt jak już będzie moje demo .
Mapping gry jest na naprawdę zadowalającym poziomie (tym bardziej że przed chwilą obejrzałem screeny z nijakiego "strażnika" więc ma z czym porównywać xd)
Ogólnie podoba mi się to co przedstawiłeś i może nawet w przeciwieństwie do wymienionej wcześniej gry (chętnie) skuszę się na pobranie...
;p no to mu pojechałeś porównywać 'strażnik' do tego projektu ? :D
ja zapomniałem dodać że też czekam na demko
No wiem - to porównanie było małym żarcikiem:P (choć rzeczywiście chwilę przed wbiciem na tę stronę czytałem o wspomnianej wcześniej grze)
Ogólnie mi się podoba to co zostało tu ukazane... naprawdę...
Ale jak się okaże syf to zabiję na miejscu
PS Także chętnie zobaczyłbym ten projekt na swoim kompie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum