Witam.
Mam pytanie co do tego skryptu: czy da radę zrobić tak że bohaterowie będą po lewej stronie ekranu a wrogowie po prawej?? bo normalnie to jest odwrotnie
Witam.
Mam pytanie co do tego skryptu: czy da radę zrobić tak że bohaterowie będą po lewej stronie ekranu a wrogowie po prawej?? bo normalnie to jest odwrotnie
pozdrawiam
myślę ,że się da ;p ale poco pisać skrypta jak tylko się to różni stroną ;p strata 30 minut ^^
Mam problem. Wcześniej w swojej grze umieściłam skrypt ze sklepem z tematu: http://www.ultimateam.pl/viewtopic.php?t=2095
Jeżeli pójdę do sklepu przed walką wszystko jest ok, ale po walce w sklepie wyskakuje mi błąd
Czy można coś z tym zrobić, nie rezygnując z żadnego skryptu?
I jeszcze jedna sprawa.. Czy można zrobić tak, żeby moby nie uciekały po użyciu mocniejszych ataków?
Mam problem z tym skryptem. Jestem nowy na forum ale RPG Markera ogarniam
Chodzi o to że jak zaczyna się walka to przeciwnik wygląda normalnie a mój bohater składa sie 6 postaci które sie ruszają i sie zamieniają miejscami. Co zrobić
________________________ Aktualny projekt?
Bez nazwy
Ukończone są:
Muzyka w 2%
Fabuła w 50%
Mapy w 65%
Kiedyś udostępnie demo...
Char musi się składać z jednej postaci, nie może być złączone. Innego sposobu nie ma.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
no dobra ja mam problem postacie bohaterow sa narmalnie ale uzylem potwora z demka i pojawila mi sie on ze wszystkimi kierunkami w sesie ze nie pojedynczy potwor a wszystkie jego kierunki jak nie wiecie o co mi chodzi to wstawie screena
Skrypty: !?!?-%
Przedmioty: 0,1%
Quest: 0,3%
ok juz sobie poradzilem
A mam pytanie od czego zalezy ilosc uderzen czarem? Poniewaz np.atak piescia atakuje pare razy a piorun II(te testowalem)atakuje tylko 1 raz.
Skrypty: !?!?-%
Przedmioty: 0,1%
Quest: 0,3%
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lut 2011 Posty: 73 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2011 16:33
Witam
Spoiler:
Chcę, aby mój bohateer po śmierci wyglądał tak:
(Oczywiście ten leżący)
Jak mogę to zrobić?
I jeszcze żebym mogła 7 więcej jeszcze tak poustawiać - możliwe to w ogóle?
Można ustawić tło walki? Jak tak to jak?
Pragnę zaniechać tego pytania - skorzystam z Kaduki.
Kaduki to jest tak jakby ulepszenie tego skryptu o właśnie te dodatkowe pliki postaci.
A na tło walki był gdzieś skrypt na forum, gomen ne, że nie podam dokładnie gdzie, ale nie za bardzo mam chęć szukać :<
Natomiast wrogowie są na dole mniej więcej po środku, nie wiem co może być tego przyczyną tym bardziej co mam zmienić,
proszę o odp jestem świeżak więc niektóre rzeczy mogę nie wiedzieć itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum