CzeĹÄ dĹugo mnie nie byĹo bo moje poprzednie konto zbanowali i daĹem sobie spokĂłj z Makerem ( ) ale po namyĹle postanowiĹem wrĂłciÄ do "branĹźy"
MozÄ to przez moje lenistwo albo jakieĹ inne czynniki wew- i zewnÄtrzne ale nie chce mi siÄ robiÄ gier samemu (a przy najmniej tej najbliĹźszej) wiec szukam Team'u
Potrzebny bÄdzie:
(przynajmniej po jednym/jednej)
Skrypter
Mapper
Eventer (ja jestem event.)
Colo od bazy danych
-||- od materiaĹĂłw
heh dawno mnie nie byĹo (wybaczcie) i nie pamiÄtam dobrze tych dziedzin wiÄc jeĹli o czym zapomniĹem to powiedzcie
PS. MĂłgĹby mnie ktoĹ ze staĹych bywalcĂłw poinformowac co siÄ od poczÄ tku sierpnia(data bana) dziaĹo na forum
PPS Nie Ĺźebym miaĹ coĹ dla nowicjuszy {(ktĂłrych jest coraz wiÄcej) ja mam jakieĹ 2 lata EXPA w RPG makerze } ale w teamie wolaĹ bm ze tak siÄ wyraĹźÄ weteranĂłw makera (o ile siÄ jakiĹ zgodzi )ale ci "mĹodsi" mogÄ byÄ
________________________ ...And nothing else matters...
Moja sygna nie przekracza maximum wiec nie bÄdÄ dawaĹ jej w spoiler !!!
Spoiler:
Team:
Skrypter:
Mapper:
Eventer: Rave;
Colo od bazy danych: FilipsO:
-||- od materiaĹĂłw: Poster27;
Zapisy do EjĹźesz Team tutaj
Jam mogÄ stanÄ Ä na jednym z tych miejsc (MateriaĹy), oraz mogÄ zarÄczyÄ Pomoc.ZaleĹźy jakie gry chciaĹbyĹ robiÄ, jak nazywa siÄ twĂłj tim itd.
Ja bym mĂłgĹ pomĂłc ze zdarzeniĂłwkami, ale to by nie byĹa pomoc "na zawoĹanie", bo nie zawsze mam czas, jednak jak napiszesz mi na pw czy coĹ, to sprĂłbujÄ pomĂłc.
P.S. Daj podpis w spoilera, bo znĂłw ciÄ zbanujÄ .
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum