Pomogła: 6 razy Dołączyła: 14 Lis 2010 Posty: 41 Skąd: Green Cat Forest
Wysłany: Sob 15 Sty, 2011 12:46
Podobają mi się bardzo drzewa. Są różne,a lbo przynajmniej wyglądają różnie i nie odstają od reszty mapki. Mapa wygląda na urozmaiconą ale nie przesadzoną. Kwiatki kamyczki są na tyle dobrze wkomponowane, że nawet jeśli jest ich sporo, to nie biją po oczach. Wyraźnie widać gdzie można chodzić, gdzie nie, mapa wygląda bardzo naturalnie i ciepło. Jedna z lepszych mapek jakie widziałam ostatnimi czasy :) Dobra robota, robisz niezłe postępy, oby tak dalej :D
No więc... screen tej samej mapki, tylko kawałek na północ, mam pewne wątpliwości co do tego miejsca... co wy o tym sądzicie ? [Te domki na dole to są te same co na wcześniejszym screenie] Jeszcze nie ma wszystkich NPC...
Może nie ma tu co oceniać, ale chodzi o to, by swoje screeny wystawiać. Czy wgl. podoba się taki styl graficzny ??
Screen z nowego projektu ;] Tamten porzucony gdyż... nowy dysk mam xd
Charsety testowe, jak ktoś ma jakieś lepsze [izometryczne] to mógłbym poprosić o zapodanie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum