| Ogłoszenie |
Administracja Forum
|
Otwarty przez: Ayene Pon 02 Maj, 2011 09:19 |
Imperium |
| Autor |
Wiadomość |
godlo

Preferowany:

|
Wysłany: Nie 19 Gru, 2010 17:17
|
|
|
|
Jak już wiecie demo nie wyjdzie przed świętami ale myślę, że pod koniec stycznia demo ujrzy światło dzienne.
Dam wam jedną mapkę do pokazania:
Droga nr 4:
W grze będą dostępne również instancje, które są przejścia na czas i potwory dają w nich 2x exp i lepsze itemki a z bossa jeszcze lepszy exp i itemki :D
W grze będzie wbudowany "dziennik misji" dzięki, któremu będziemy mogli zobaczyć cel misji.
ps: mam jeden problem w grze nie wiem, nie mam pomysłu na nazwy broni, zbroi dla tego prawdopodobnie bronie i zbroje będą nosiły nawa "bron: 1", "zbroja: 1", gdzie 1 oznacza najsłabsza a 2 lepsza od 1 :d
Chyba, że ktoś mi pomoże z nazwami albo zna jakieś stronki gdzie można znalesc nazwy broni i zbroi :d |
|
|
|
Itaki

Preferowany:

Ranga RM:

Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 278 Skąd: z Arvorii.
|
|
|
|
Darkfault

Preferowany:

Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2010 Posty: 54 Skąd: Strefa Zacności
|
Wysłany: Wto 21 Gru, 2010 19:08
|
|
|
|
Kwadratowa mapa, mmm.
Pomysł z instancjami raczej ciekawy - zobaczymy jak będzie z wykonaniem.
Co do nazw broni, po prostu zastosuj nazwy dwuwyrazowe [na zasadzie [Rodzaj - Opis] a będziesz miał 'sporo' możliwości.
Przykłady:
[Drewniany Miecz, Stalowy Miecz, Miecz z kości Pankracka, Pałka z pałki, Zielony hełm, Bezotworowy hełm, Skórzane spodnie, Stalowe Kalesony, Trampko-spodnie, Buty z Kolcami, Naszyjnik z wątroby rekina, Rękawice z kocich jelit, Drewniany płaszcz, Nierdzewne majty itp.] |
|
|
|
godlo

Preferowany:

|
Wysłany: Sob 29 Sty, 2011 13:54
|
|
|
|
Żeby temat nie zginął napiszę postęp prac gry(trochę się spowolniły i miało być demo pod koniec stycznia ale nie będzie) myślę, że demo wyjdzie marzec/kwiecień :)
Impierium
Mapy: 55%
Grafika: 80%
Skrypty: 80%
Muzyka: 5%
Przedmioty: 1%
Wkrótce nowe screeny. |
________________________ Robię nowy project |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |